مطالب مرتبط:
ایران ادعاهای هلند را بی اساس خواند
ایران ادعاهای هلند را بی اساس خواند
ایران ادعاهای هلند را بی اساس خواند
پاسخ دندان شکن ایران به ادعاهای هلند
هلند سفیر ایران را احضار کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 اردیبهشت 1404 ساعت 23:202025-04-24بين الملل

ایران ادعاهای هلند را بی اساس خواند


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در این بیانیه، آمده است: «ایران خود بزرگ ترین قربانی تروریسم است و بیش از هر کشور دیگری، دارای اراده ای قوی برای مبارزه با تروریسم در تمامی اشکال آن است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در این بیانیه، آمده است: ایران خود بزرگ ترین قربانی تروریسم است و بیش از هر کشور دیگری، دارای اراده ای قوی برای مبارزه با تروریسم در تمامی اشکال آن است.

ساعاتی پیش سازمان اطلاعات هلند با انتشار گزارشی ادعایی، ایران را به دخالت در دو سوء قصد در اروپا متهم کرد.

این سازمان در گزارش سالانه خود مدعی شده است که دو نفر در ژوئن 2024 به اتهام تلاش برای ترور یک ایرانی ساکن در این کشور دستگیر شده اند.

در پی این ادعای واهی سفیر جمهوری اسلامی ایران به وزارت امور خارجه هلند احضار شد.

در بیانیه سفارت کشورمان تصریح شده است: ادعاهای بی اساس مطرح شده چیزی جز تلاش برخی افراد برای مظلوم نمایی و کسب جایگاه یا امتیازات سیاسی از دولت میزبان نیست.

این بیانیه می افزاید: متأسفانه بسیاری از افراد و سازمان هایی که در ایران مرتکب اعمال تروریستی شده و حتی به آن اعتراف کرده یا بدان افتخار می کنند، در اروپا تحت حمایت دولت های غربی فعالیت دارند و منشأ بسیاری از این گونه ادعاها هستند.


برچسب ها: مبارزه با تروریسم - ایران - تروریسم - گزارش - ترور - بیانیه - جمهوری اسلامی ایران
آخرین اخبار سرویس:

ایران ادعاهای هلند را بی اساس خواند

ایران ادعاهای هلند را بی اساس خواند