مطالب مرتبط:
اسراییل کودکان فلسطینی را برای سرگرمی به قتل می رساند
سران سه کشور غربی: اسراییل باید حملاتش به غزه را متوقف کند
سران سه قدرت غربی: اسراییل حمله به غزه را متوقف کند
سازمان ملل: ورود اولین کامیون های کمک های بشردوستانه به غزه پس از سه ماه کارشکنی اسراییل
ابراز نگرانی دبیرکل سازمان ملل از تشدید حملات اسراییل علیه غزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 11:202025-05-20بين الملل

رهبر حزب دموکرات اسراییل: اسراییل تبدیل به دولتی منفور شده که کودکان غزه را برای سرگرمی می کُشد


یک کشور عاقل جنگی علیه غیرنظامیان به راه نمی اندازد، نوزادان (غزه) را برای سرگرمی نمی کشد، و اهدافی را که شامل اخراج جمعیت باشد، - رهبر حزب دموکرات اسراییل: اسراییل تبدیل به دولتی منفور شده که کودکان غزه را برای سرگرمی می کُشد یاییر گولان: یک کشور عاقل جنگی علیه غیرنظامیان به راه نمی اندازد، نوزادان (غزه) را برای سرگرمی نمی کشد، و اهدافی را که شامل اخراج جمعیت باشد، تعیین نمی کند.

یاییر گولان رهبر حزب چپگرای دموکرات اسراییل با انتقاد از سیاست های دولت راستگرای نتانیاهو در ادامه جنگ در غزه، گفت اسراییل به دولتی منفور تبدیل شده که برای سرگرمی کودکان غزه را می کُشد.

به گزارش عصرایران به نقل از تایمز اسراییل، یاییر گولان، رییس حزب دموکرات اسراییل، در یک مصاحبه رادویی که جنجالی گسترده در فضای سیاسی رژیم صهیونیستی ایجاد کرده، به ادامه جنگ در نوار غزه پرداخت و گفت: یک کشور عاقل بچه ها را برای سرگرمی نمی کشد.

گولان گفت: اسراییل در مسیر تبدیل شدن به یک کشور منفور در میان ملت ها - مانند آفریقای جنوبی قدیم - است، اگر مانند یک کشور عاقل رفتار نکند.

او افزود: یک کشور عاقل جنگی علیه غیرنظامیان به راه نمی اندازد، نوزادان را برای سرگرمی نمی کشد، و اهدافی را که شامل اخراج جمعیت باشد، تعیین نمی کند.


برچسب ها: اسراییل - حزب دموکرات - سرگرمی - کودکان غزه - دموکرات - غیرنظامیان - کودکان
آخرین اخبار سرویس:

رهبر حزب دموکرات اسراییل: اسراییل تبدیل به دولتی منفور شده که کودکان غزه را برای سرگرمی می کُشد

رهبر حزب دموکرات اسراییل: اسراییل تبدیل به دولتی منفور شده که کودکان غزه را برای سرگرمی می کُشد