مطالب مرتبط:
سریال یزدان روی آنتن شبکه سه + زمان پخش
سمیعی: تا زمانی که من در استقلال بودم، پول موسیمانه را دادیم
زارع: تاکنون چنین جوی در انزلی تجربه نکرده بودم/ استرس بسیاری به سپاهان دادند
روزی که رهبر انقلاب دستور توقف اعتراضات به بی حجابی را دادند/ نگاهی به وقایع فروردین 1364+ عکس
تا زمانی که من در استقلال بودم، پول موسیمانه را دادیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 11:252025-04-27فرهنگي

رادیو هنوز هم مخاطب دارد؛ روزی که پدرم فوت کرد هم روی آنتن بودم


یک تهیه کننده رادیو معتقد است که رادیو رسانه گرمی است و حتی در این روزهای 85 سالگی اش هنوز مخاطب دارد و گرم و پرشنونده است.

- رادیو هنوز هم مخاطب دارد؛ روزی که پدرم فوت کرد هم روی آنتن بودم یک تهیه کننده رادیو معتقد است که رادیو رسانه گرمی است و حتی در این روزهای 85 سالگی اش هنوز مخاطب دارد و گرم و پرشنونده است.

حسین ماکنعلی تهیه کننده برنامه بدون خط خوردگی رادیو گفتگو با اشاره به اینکه رادیو پس از 85 سال همچنان مخاطب دارد به خبرنگار مهر بیان کرد: فکر می کنم سال 76 که 60 سالگی رادیو بود من چند ماهی بود که در استودیوهای رادیو نزد استادان بزرگ هنر و اخلاق رادیو شروع به کارآموزی کردم و الان حدود 25 سال است که در این رسانه فعالیت دارم.

وی درباره کار در رادیو اضافه کرد: رادیو رسالت مقدسی برعهده دارد و کار در آن نیز مقدس است.

کار فرهنگی در کشور ایران مسئولیت بسیار سنگینی است که امیدوارم ما توانسته باشیم در این مهم قدم هایی برداشته و توشه راهی برای خود اندوخته باشیم.

این تهیه کننده برنامه های رادیویی که در کارنامه اش تنوع زیاد برنامه ها را دارد، عنوان کرد: رادیو این روزها 85 سالگی خود را جشن می گیرد و همچنان رسانه ای گرم و پرشنونده برای مردم است.


برچسب ها: رادیو - تهیه کننده - مخاطب - سالگی - رسانه - کار فرهنگی - مقدس
آخرین اخبار سرویس:

رادیو هنوز هم مخاطب دارد؛ روزی که پدرم فوت کرد هم روی آنتن بودم

رادیو هنوز هم مخاطب دارد؛ روزی که پدرم فوت کرد هم روی آنتن بودم