مطالب مرتبط:
کشف 5هزار دستگاه ماینر غیر مجاز تا اردیبهشت امسال/ آتش سوزی برخی از واحدهای مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیر مجاز
آتش سوزی ساختمان 4 طبقه در یاسوج 
کشف 5هزار دستگاه ماینر غیر مجاز تا اردیبهشت امسال
لوداب در آتش؛کمبود امکانات مهار آتش را دشوار کرده است
آتش سوزی در کارخانه تولید تجهیزات پزشکی دیباج
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 ساعت 10:052025-05-21اقتصادي

8 دستگاه ماینر ساختمان چهارطبقه را به آتش کشید


مجری کاهش تلفات شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از آتش سوزی یک واحد مسکونی در مرکز شهر یاسوج به دلیل استفاده غیرمجاز از دستگاه های استخراج رمز ارز(ماینر) خبر داد.

- ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مجری کاهش تلفات شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از آتش سوزی یک واحد مسکونی در مرکز شهر یاسوج به دلیل استفاده غیرمجاز از دستگاه های استخراج رمز ارز(ماینر) خبر داد.

محسن نیکروز روز چهارشنبه 31 اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: سه شنبه شب مصرف بیش از حد برق 8 دستگاه ماینر باعث افزایش دمای سیم کشی داخلی ساختمان و در نهایت بروز آتش سوزی در این منزل مسکونی شد.

وی اظهار کرد: این حادثه به علت مصرف بالای برق توسط ماینرهای غیرمجاز و بی توجهی به هشدارهای مکرر درباره استفاده غیرقانونی از دستگاه های استخراج رمزارز رخ داد.

مجری کاهش تلفات شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: استفاده از دستگاه های استخراج رمز ارز علاوه بر وارد آوردن خسارت سنگین به تجهیزات برق رسانی، جان و مال مردم را نیز به خطر می اندازد.

مجری کاهش تلفات شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این حادثه، بار اضافی وارد شده بر شبکه داخلی منزل، موجب بالا رفتن بیش از حد دمای سیم کشی داخلی و در نهایت بروز آتش سوزی شد.


برچسب ها: شرکت توزیع نیروی برق - کهگیلویه و بویراحمد - توزیع نیروی برق - کهگیلویه - دستگاه - شرکت توزیع - کاهش تلفات
آخرین اخبار سرویس:

8 دستگاه ماینر ساختمان چهارطبقه را به آتش کشید

8 دستگاه ماینر ساختمان چهارطبقه را به آتش کشید