مطالب مرتبط:
توسعه پروژه مترو و بیمارستان 400 تخت خوابی اسلامشهر با جدیت دنبال می شود
ادای احترام معتمدیان به شهدا و بازدید از پروژه های عمرانی در اسلامشهر
برنامه ریزی برای توسعه همه جانبه اسلامشهر با تمرکز بر حمل ونقل، سلامت و آموزش
افتتاح طرح توسعه بیمارستان ثامن الحجج و مرکز درمانی بیماران خاص کرمان
به روزرسانی پکترا اتریوم انجام شد؛ تراکنش بدون کارمزد و شتاب بیشتر برای توسعه پروژه های لایه دوم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 ساعت 14:252025-05-08سياسي

توسعه پروژه مترو و بیمارستان 400 تخت خوابی اسلامشهر دنبال می شود


استاندار تهران با اشاره به ظرفیت ها و چالش های اسلامشهر، از نهایی شدن نقشه راه آبادانی این شهر در شورای برنامه ریزی استان خبر داد و گفت: - توسعه پروژه مترو و بیمارستان 400 تخت خوابی اسلامشهر دنبال می شود - استاندار تهران با اشاره به ظرفیت ها و چالش های اسلامشهر، از نهایی شدن نقشه راه آبادانی این شهر در شورای برنامه ریزی استان خبر داد و گفت: پروژه مترو، بندر خشک و بیمارستان پیگیری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمدصادق معتمدیان، بعد از ظهر پنج شنبه در حاشیه بازدید از پروژه ریل گذاری مترو اسلامشهر در جنع خبرنگاران اظهار داشت: هدف ما از حضور در شهرستان ها، بررسی میدانی ظرفیت ها، پروژه های نیمه تمام و شاخص های توسعه است تا با نهایی سازی نقشه راه، مسیر پیشرفت مناطق مختلف استان را هموار کنیم، شهرستان اسلامشهر از نظر زیرساختی اقدامات خوبی در گذشته داشته، اما در برخی شاخص ها مانند سرانه آموزشی و بهداشتی هنوز با عقب ماندگی هایی مواجه است.

وی با اشاره به مطالبه جدی مردم اسلامشهر در حوزه حمل ونقل عمومی افزود: متروی اسلامشهر با ابتکار شهرداری آغاز شده و خوشبختانه امروز پیشرفت قابل قبولی دارد، طول مسیر این پروژه 10.

5 کیلومتر است که از ایستگاه آزادگان تهران تا میدان نماز اسلامشهر امتداد می یابد، حفاری تونل به طور کامل به پایان رسیده


برچسب ها: اسلامشهر - شورای برنامه ریزی استان - شورای برنامه ریزی - استاندار تهران - بیمارستان - پروژه - استان
آخرین اخبار سرویس:

توسعه پروژه مترو و بیمارستان 400 تخت خوابی اسلامشهر دنبال می شود

توسعه پروژه مترو و بیمارستان 400 تخت خوابی اسلامشهر دنبال می شود