مطالب مرتبط:
تقویت دانشگاه فرهنگیان در دستور کار دولت و مجلس
معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد/از دولت تقاضا دارم به معیشت معلمان توجه بیشتری شود
خبر مهم برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته | اولتیماتوم مجلس به دولت برای بهبود معیشت بازنشستگان فرهنگی
نخست وزیر کانادا: ملاقات با ترامپ در دستور کار است
بیانیه جبهه اصلاحات به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم: وضعیت معیشتی معلمان بسیار نامناسب است/ امروز آموزش و پرورش ایران در آستانه یک بحران جدی قرار دارد/ دولت چهاردهم یکبار دیگر پرونده های معلمان را مورد بررسی قرار دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 ساعت 11:052025-05-03سياسي

توجه به معیشت معلمان در دستور کار دولت باشد


معلم نباید دغدغه معیشت داشته باشد و از دولت تقاضا دارم به معیشت معلمان توجه بیشتری شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام والمسلمین سید محی الدین طاهری صبح شنبه در نشست جامعه روحانیت شیراز با تبریک فرارسیدن بزرگداشت مقام معلم گفت: بدون اغراق پایه های یک کشور بر دوش معلم ها قرار دارد و اگر بناست کشوری در همه زمینه ها طعم رشد و خوشبختی را بچشد باید ابتدا نقش معلم را در جامعه به خوبی تحکیم بخشند.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ثمره پرورش جوانانی آگاه و شجاع توسط معلمان متعهد در زمان طاغوت بوده است و این یعنی سرنوشت یک کشور به دست معلمان است.

اگر ما به معلم نگاه جامعه سازی و انسان سازی داشته باشیم آنگاه به این نتیجه می رسیم که آموزگاران نباید به هیچ وجه دغدغه معیشت داشته باشند.

دبیر جامعه روحانیت شیراز افزود: اما واقعیت جامعه معلمان ما به این گونه نیست و متأسفانه از نظر معیشت در تنگنا قرار دارند و مجبورند این کمبود زندگی خود را با کلاس های خصوصی جبران کنند و معلمی که بیشترِ وقت و فکرش، برطرف ساختن مشکلات معیشتی باشد، قادر نیست نسل آینده را از نظر علمی و اخلاقی شکوفا کند و اینگونه می شود که جامعه درجا می زند، اگر نگوییم که به نابودی حرکت می کند.


برچسب ها: معلم - جامعه - معلمان - معیشت معلمان - روحانیت - معیشت - حجت الاسلام والمسلمین
آخرین اخبار سرویس:

توجه به معیشت معلمان در دستور کار دولت باشد

توجه به معیشت معلمان در دستور کار دولت باشد