مطالب مرتبط:
نتانیاهو: رییس شاباک روز هفتم اکتبر مرا از خواب بیدار نکرد
آواز شاد؛ پسرک مهد کودکی فرفری خواب بود تو سرویس یهو مست رقص شد چشماش باز نمیشه
نوشیدنی مناسب برای بهبود کیفیت خواب +طرزتهیه
توضیحات رییس دیوان عالی کشور در رابطه با حقوق عامه
خواب خوش دانشجویان در املاک مؤسس دارالفنون
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 20:052025-04-27بين الملل

نتانیاهو: رییس شاباک روز هفتم اکتبر مرا از خواب بیدار نکرد


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از الجزیره، نتانیاهو گفت: رییس شاباک روز هفتم اکتبر مرا از خواب بیدار نکرده و به مسئولیت هایش عمل نکرده است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از الجزیره، نتانیاهو گفت: رییس شاباک روز هفتم اکتبر مرا از خواب بیدار نکرده و به مسئولیت هایش عمل نکرده است.

وی ادعای رونین بار مبنی بر هشدار شدید قبل از هفتم اکتبر را رد و مدعی شد که رییس شاباک، در طول سال 2023 از بهبود وضعیت اقتصادی در نوار غزه، حمایت و با هدف حفظ آرامش از عملیات ترور جلوگیری کرده بود.

نتانیاهو با انتشار بخش هایی از جلسات پشت پرده ادعا کرد که شاباک بر این باور بود که حضور کارگران فلسطینی از اهالی غزه در داخل سرزمین های اشغالی 1948 یک عامل آرامش اصلی است.

نخست وزیر رژیم اشغالگر همچنین از اعمال فشارش برای ترور صالح العاروری عضو دفتر سیاسی حماس پرده برداشت که در آن زمان، رییس شاباک به دلیل اینکه غزه، سرکوب شده است با این اقدام مخالفت کرده بود.

در بخش دیگری از اظهارات نتانیاهو آمده است که رونین بار بر این باور بود که یحیی السنوار رییس فقید جنبش حماس در نوار غزه، برای جنگ فراگیر تلاش نمی کند و وی بر کرانه باختری و ثبات در نوار غزه تمرکز دارد.


برچسب ها: نتانیاهو - شاباک - اکتبر - بهبود وضعیت اقتصادی - بین الملل - رییس - سرزمین های اشغالی
آخرین اخبار سرویس:

نتانیاهو: رییس شاباک روز هفتم اکتبر مرا از خواب بیدار نکرد

نتانیاهو: رییس شاباک روز هفتم اکتبر مرا از خواب بیدار نکرد