مطالب مرتبط:
ساخت بزرگترین شهر هوش مصنوعی جهان در امارات
ساخت بزرگترین شهر هوش مصنوعی جهان در امارات
وقتی ترامپ به ابوظبی رفت و بزرگ ترین پروژه هوش مصنوعی تاریخ بیرون از آمریکا رقم خورد!
«دوستت دارم» از زبان ربات /مارک زاکربرگ تنهایی شما را با هوش مصنوعی حل می کند!
امریکا بزرگترین شهر هوش مصنوعی را در امارات می سازد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 اردیبهشت 1404 ساعت 06:552025-05-17ورزشي

ورود هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن!


به منطور علمی کردن تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن و ارتقای سطح فنی ورزشکاران در این دوره سعی کردیم در کنار تمرینات ورزشکاران اعزامی از هوش مصنوعی استفاده کنیم تا بهترین عملکرد را در ژاپن داشته باشیم.

- ورود هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن! رییس فدراسیون ناشنوایان گفت: به منطور علمی کردن تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن و ارتقای سطح فنی ورزشکاران در این دوره سعی کردیم در کنار تمرینات ورزشکاران اعزامی از هوش مصنوعی استفاده کنیم تا بهترین عملکرد را در ژاپن داشته باشیم.

مصطفی نکو لعل آزاد در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اعزام تیم ملی فوتسال ناشنوایان به مسابقات قهرمانی جهان، اظهار کرد: این مسابقات خرداد ماه در ایتالیا برگزار می شود که سعی داریم از عنوان قهرمانی خود در این مسابقات دفاع کنیم.

وی درباره وضعیت تیم های ناشنوایان برای شرکت در المپیک ژاپن، اظهار کرد: این رویداد بزرگ 24 آبان تا 6 آذر در ژاپن برگزار می شود که ما در 11 رشته ورزشی مردان و 6 رشته بانوان و در مجموع با 91 ورزشکار در این المپیک شرکت خواهیم کرد.

تا زمان اعزام به المپیک 10 اردوی 10 روزه برای تمام رشته های اعزامی پیش بینی شده که در حال حاضر در برخی رشته ها از جمله کشتی، جودو، کاراته، والیبال ساحلی و تیراندازی وضعیت ورزشکار


برچسب ها: ناشنوایان - المپیک ژاپن - تمرینات - هوش مصنوعی - ورزشکاران - اعزام - المپیک
آخرین اخبار سرویس:

ورود هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن!

ورود هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن!