مطالب مرتبط:
توسعه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و آموزش عالی عراق
قرقیزستان با همکاری بایننس، پرداخت های رمزارزی و آموزش دیجیتال را توسعه می دهد
اصلاح برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای برنامه هفتم توسعه
دوبله کردن سخنان؛ تاکتیک وزارتخانه برای پوشاندن بحران های آموزش عالی
منطقه آزاد انزلی؛ پیشگام توسعه صنعتی و اقتصادی شمال کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 ساعت 11:152025-05-06دانش

توسعه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و آموزش عالی عراق


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، در راستای پیشبرد و گسترش همکاری و تعاملات بین المللی در حوزه های علمی، - به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، در راستای پیشبرد و گسترش همکاری و تعاملات بین المللی در حوزه های علمی، پژوهشی و دانشگاهی با عراق، هیئت اعزامی از دانشگاه صنعتی شریف به ریاست دکتر موسوی رییس دانشگاه شریف، به این کشور سفر کردند.

در این سفر دکتر موسوی و هیئت همراه با دکتر العبودی وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق، دکتر حسین فلامز مشاور نخست وزیر عراق، دکتر انصاف رییس دانشگاه بغداد، دکتر شفیق رییس کمیسیون تحقیقات علمی وزارت آموزش عالی و دکتر فیاض محمد معاون وزیر برنامه ریزی و رییس سازمان استاندارد و کنترل کیفی عراق دیدار و گفت و گو کردند.

در نشست های جداگانه ای که صورت گرفت؛ دکتر العبودی با تاکید بر جایگاه دانشگاه صنعتی شریف در منطقه، علاقه به توسعه همکاری های علمی را مطرح نمود.

دکتر موسوی نیز با استقبال از این موضوع در خصوص همکاری و تبادل تجربیات در قالب تاسیس شعبه دانشگاه صنعتی شریف در بغداد اعلام آمادگی کرد.

همچنین دکتر موسوی در نشستی به میزبانی دکتر انصاف رییس دانشگاه بغداد که با حضور دکتر حسین فلامرز مشاور نخست وزیر عراق صورت گرفت ضمن


برچسب ها: دانشگاه صنعتی شریف - دانشگاه - دانشگاه صنعتی - صنعتی شریف - تعاملات بین المللی - دکتر - آموزش عالی
آخرین اخبار سرویس:

توسعه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و آموزش عالی عراق

توسعه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و آموزش عالی عراق