مطالب مرتبط:
اسناد مناطق آزاد تجاری چابهار به زودی صادر می شود
تمدید اعتبار گواهینامه های حرفه ای بازار سرمایه تا شهریور 1404
انتصاب دو عضو هیات امنای سازمان اسناد و کتابخانه ملی
صدور سند منطقه تجاری رندان/ اسناد مناطق آزاد تجاری چابهار به زودی صادر خواهد شد
اسناد رسمی مناطق آزاد چابهار در راه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 15:052025-04-23سياسي

اسناد دفترچه ای دیگر اعتبار ندارند


قانونگذار مهلت پنج ساله ای برای تبدیل اسناد دفترچه ای اموال غیرمنقول به اسناد تک برگ تعیین کرد که با انقضای مهلت، - کرمان-رییس کل دادگستری استان کرمان گفت:قانونگذار مهلت پنج ساله ای برای تبدیل اسناد دفترچه ای اموال غیرمنقول به اسناد تک برگ تعیین کرد که با انقضای مهلت، این اسناد فاقد اعتبار هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی، در نشست ستاد استانی الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول استان کرمان گفت: قانونگذار مهلت پنج ساله ای را برای تبدیل اسناد دفترچه ای به اسناد تک برگ تعیین کرده است که در حال حاضر با انقضای مهلت یاد شده، این اسناد فاقد اعتبار هستند و دستگاه های اجرایی باید از پذیرش و خدمات دهی به آنها اجتناب کند.

وی افزود: دستگاه ها باید به وظایف و تکالیف خود در راستای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول عمل کند.

وی با اشاره به این مطلب که تاکنون مقدمات اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول انجام شده و این قانون از سال جاری وارد فاز اجرایی می شود، ادامه داد: در سال گذشته تمهید مقدمات لازم برای اجرای این قانون انجام شده؛ دستگاه ها با اهمیت این قانون به صورت کامل آشنا شدند و اطلاع رسانی لازم به مردم با استفاده از ظرفیت رسانه های استانی صورت گرفته است.


برچسب ها: اسناد - رییس کل دادگستری استان - دادگستری استان کرمان - استان کرمان - رییس کل دادگستری - قانونگذار - دادگستری استان
آخرین اخبار سرویس:

اسناد دفترچه ای دیگر اعتبار ندارند

اسناد دفترچه ای دیگر اعتبار ندارند