مطالب مرتبط:
نگاهی به آمار داوطلبان و توصیه هایی برای آزمون سراسری 1404
1086 داوطلب شهرستان گناوه در آزمون سراسری شرکت می کنند
هشدار قوه قضاییه درباره وقوع تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری/ یک تا ده سال محرومیت در انتظار متخلفان
یک تا ده سال محرومیت در انتظار متخلفان در آزمون های سراسری
هشدار قوه قضاییه: یک تا ده سال محرومیت در انتظار متخلفان آزمون های سراسری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 ساعت 08:252025-05-01دانش

60 درصد از نمره کل آزمون سراسری بر اساس سوابق تحصیلی داوطلبان محاسبه می شود / 900 هزار داوطلب کارت آزمون دریافت کردند


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا محمدی، رییس سازمان سنجش آموزش کشور در بازدید از حوزه آزمون سراسری در دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به جزییات آماری از داوطلبان آزمون سراسری گفت: - به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا محمدی، رییس سازمان سنجش آموزش کشور در بازدید از حوزه آزمون سراسری در دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به جزییات آماری از داوطلبان آزمون سراسری گفت:در مجموع 900 هزار داوطلب کارت آزمون دریافت کردند.

وی افزود: از صبح گروه آزمایشی علوم ریاضی و علوم انسانی هستند که 116 هزار و 150 نفر در علوم ریاضی داوطلب هستند که 37 درصد خانم ها و 93 درصد خانم ها هستند که در گروه آزمایشی علوم ریاضی تعداد آقایان بیشتر از خانم ها هستند.

محمدی اضافه کرد:در گروه علوم انسانی 290 هزار داوطلب هستند که 189 هزار نفر خانم و 100 هزار 924 نفرآقا هستند که 65 درصد خانم ها و 35 درصد آقایون هستند.

  وی در خصوص داوطلبان دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمان با برگزاری آزمون نوبت صبح و عصر، داوطلبانی که علاقه مندی خود را به پذیرش در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام کرده اند، نیز در آزمون ویژه ای شرکت می کنند.

برای این دسته از داوطلبان، یک دفترچه سوال جداگانه شامل 60 سوال طراحی شده که باید در مدت 40 دقیقه به آن پاسخ دهند.


برچسب ها: آزمون سراسری - داوطلب - سازمان سنجش آموزش کشور - آزمون - دانشگاه شهید بهشتی - سازمان سنجش آموزش - سراسری
آخرین اخبار سرویس:

60 درصد از نمره کل آزمون سراسری بر اساس سوابق تحصیلی داوطلبان محاسبه می شود / 900 هزار داوطلب کارت آزمون دریافت کردند

60 درصد از نمره کل آزمون سراسری بر اساس سوابق تحصیلی داوطلبان محاسبه می شود / 900 هزار داوطلب کارت آزمون دریافت کردند