مطالب مرتبط:
مشترکان پرمصرف دو بار در ماه قبض برق دریافت می کنند
صدور قبض برق مشترکان پرمصرف ، 15 روزه شد
صدور قبض برق پرمصرف ها هر 15 روز
صدور قبض برق پرمصرف ها 15 روزه شد
صدور قبض برق پرمصرف ها 15 روزه شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 ساعت 15:002025-05-05اقتصادي

مشترکان پرمصرف برق دوبار در ماه قبض می پردازند


رجبی مشهدی پایش و رصد مصرف و محدود کردن مصارف مجاز نامتعارف تک فاز در مناطق عادی بالاتر از 15 آمپر و در مناطق گرمسیر بیش از 28 آمپر را خواستار شد و گفت: - رجبی مشهدی پایش و رصد مصرف و محدود کردن مصارف مجاز نامتعارف تک فاز در مناطق عادی بالاتر از 15 آمپر و در مناطق گرمسیر بیش از 28 آمپر را خواستار شد و گفت: تعویض و اصلاح کنتورهای معیوب باید در دستور کار جدی شرکت های توزیع برق قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: کنتور برق مشترکان پُرمصرف هر 15 روز یک بار قرائت و قبض برای آنان صادر می شود، ضمن آن که وضعیت مصرف برق نیز رصد و مرتبا اطلاع رسانی خواهد شد.

  به گزارش ایرنا از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی در نشست تشریح 36 بسته مدیریت مصرف برای 800 مدیر نواحی و مناطق شرکت های توزیع نیروی برق سراسر کشور ضمن تاکید بر اهمیت پایش دقیق میزان مصارف، اجرای منظم برنامه های مدیریت بار و اطلاع رسانی مؤثر به مشترکان را عاملی برای گذر موفق از دوره اوج مصرف تابستان دانست.

  وی با اشاره به افزایش 5.

5 درجه میانگین دما در کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل، ادامه داد: به طور مثال دمای خوزستان سال گذشته همین موقع 28 درجه بود که امروز به 44 درجه رسیده است، در حالی که متعارف افزایش دما بین یک تا 2 درجه است.


برچسب ها: رجبی مشهدی - توزیع نیروی برق - مناطق - مصرف - نیروی برق - مدیر - مصارف
آخرین اخبار سرویس:

مشترکان پرمصرف برق دوبار در ماه قبض می پردازند

مشترکان پرمصرف برق دوبار در ماه قبض می پردازند