مطالب مرتبط:
ساعت کاری جدید؛ دردسر تازه والدین شاغل
ساعت کاری خطوط تاکسیرانی تهران تغییر کرد
ساعت کاری جدید؛ دردسر تازه والدین شاغل
پنهان کاری عجیب در اعلام اسامی کاندیداهای انتخابات نجات غریق/ خودتان غرق نشوید!
سرپرست سازمان حمل ونقل بارومسافرشهرداری یزد: ساعت کاری اتوبوس های شهری تغییر کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 ساعت 12:152025-05-13سياسي

مقصودی: ما مسئولین اقرار به کم کاری خود کنیم


پیشنهاد می کنم که ما مسئولین اقرار به کم کاری خود کنیم و نگاه محدود به خود، خانواده و اطرافیان مان را به جوانان این سرزمین بچرخانیم و تلاشمان خدمت و ارائه برنامه هایی در جهت برون رفت از این وضعیت فعلی باشد.

- نماینده بروجرد در مجلس گفت: پیشنهاد می کنم که ما مسئولین اقرار به کم کاری خود کنیم و نگاه محدود به خود، خانواده و اطرافیان مان را به جوانان این سرزمین بچرخانیم و تلاشمان خدمت و ارائه برنامه هایی در جهت برون رفت از این وضعیت فعلی باشد.

به گزارش ایسنا، فاطمه مقصودی در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: فلاسفه تاریخ در غرب و شرق اغراق و اذعان دارند که ایران منشا تمدن بشری در اعصار و قرون بوده است.

وی با انتقاد از وضعیت معیشتی مردم گفت: پیشنهاد می کنم که ما مسئولین اقرار به کم کاری خود کنیم و نگاه محدود به خود، خانواده و اطرافیان مان را به جوانان این سرزمین بچرخانیم و تلاشمان خدمت و ارائه برنامه هایی در جهت برون رفت از این وضعیت فعلی باشد.

مقصودی ادامه داد: مسئولین تغییر نگاه از خودبینی، محدود اندیشی را به دگربینی و مردم خواهی و تلاش در ارتقای توسعه کشور و توجه به پرورش مدیران کارآمد و نیروی انسانی مقتدر در کشور داشته باشند.


برچسب ها: مسئولین - کم کاری - ارائه برنامه - خانواده - پیشنهاد - جوانان - سرزمین
آخرین اخبار سرویس:

مقصودی: ما مسئولین اقرار به کم کاری خود کنیم

مقصودی: ما مسئولین اقرار به کم کاری خود کنیم