مطالب مرتبط:
جدول خاموشی برق استان سیستان و بلوچستان و زاهدان فردا دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 | ساعت قطعی برق شهرستان های استان سیستان و بلوچستان دوشنبه بیست و دوم اردیبهشت 1404 + برنامه قطع برق سیستان و بلوچستان
برنامه قطع برق سیستان و بلوچستان و زاهدان امروز دوشنبه 22 اردیبهشت
جدول برنامه قطعی برق سیستان و بلوچستان دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 + ساعت خاموشی برق زاهدان دوشنبه 22 اردیبهشت 1404
جدول برنامه قطعی برق سیستان و بلوچستان دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 + ساعت خاموشی برق زاهدان دوشنبه 22 اردیبهشت 1404
فیلم / ارتقای سلامت جسم و روان ایثارگران سیستان و بلوچستان با ورزش و نشاط، ورزش اکسیر سلامت بخش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 ساعت 09:002025-05-12سياسي

تولید بیش از 400 برنامه در صدا و سیمای سیستان و بلوچستان طی دهه کرامت


مدیر کل صدا و سیمای سیستان و بلوچستان از تولید و انتشار 417 برنامه تلویزیونی و رادیویی با زمانی قریب به 12 هزار دقیقه در ایام دهه کرامت خبر داد.

- زاهدان - مدیر کل صدا و سیمای سیستان و بلوچستان از تولید و انتشار 417 برنامه تلویزیونی و رادیویی با زمانی قریب به 12 هزار دقیقه در ایام دهه کرامت خبر داد.

جابر علی محمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اهمیت تولید محتوای باکیفیت و اثربخش به مناسبت دهه کرامت بیان کرد: با توجه به ایام خاص و معنوی دهه کرامت و لزوم تولید و نشر آثار و برنامه های متنوع، شاد و معنوی در یکی از پر مخاطب ترین رسانه های استانی در کشور، سازمان صدا و سیمای استان اقدام به تولید و انتشار 417 اثر محتوا و رسانه ای ویژه شبکه هامون، فضای مجازی و رادیو داشته است.

وی بیان کرد: این برنامه ها شامل مجموعه برنامه های رادیویی، تلویزیونی و محتواهای ویژه فضای مجازی است که در قالب های: ترکیبی نمایشی، ترکیبی گزارشی، مستند، مجله، آنونس، نمایش، استوری موشن، پویش، کلیپ و گزارش خبری از ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تا شام ولادت امام رضا (ع) در بسترهای مختلف، روی آنتن رفتند.

مدیرکل صدا و سیما سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: مجموعه زمان محتواهایی که به مناسبت دهه کرامت پخش و منتشر شدند، حدود 12 هزار دقیقه می باشد.


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - دهه کرامت - برنامه - برنامه تلویزیونی - تولید - تلویزیونی - برنامه ها
آخرین اخبار سرویس:

تولید بیش از 400 برنامه در صدا و سیمای سیستان و بلوچستان طی دهه کرامت

تولید بیش از 400 برنامه در صدا و سیمای سیستان و بلوچستان طی دهه کرامت