مطالب مرتبط:
انتظار داریم تحریم های ظالمانه و یکجانبه به طور واقعی و ملموس لغو شوند/ ایران شریکی مطمئن و همکاری قابل اتکا برای منطقه و تمامی کشورها و ملت های آن خواهد بود
سکوت عارف در مقابل درخواست اتاق بازرگانی / قطعی ها سامانه جامع تجارت ادامه دارد
ایران از عربستان صنعتی تر است/ ضربه کاسبان تحریم به صنعت و فناوری ایران
سرریز تحریم ها روی میز مذاکرات/ اهداف واشنگتن از تحریم های تازه همزمان با ارائه پیشنهاد جدید به تهران
سرریز تحریم ها روی میز مذاکرات/ اهداف واشنگتن از تحریم های تازه همزمان با پیشنهاد جدید به تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 ساعت 15:552025-05-18اقتصادي

عارف: داوطلب تحریم نیستیم ولی در مقابل تحریم های ظالمانه می ایستیم


در همکاری با بخش خصوصی باید به نقطه ای برسیم که دولت یک ناترازی مانند برق یا یک پروژه را مطرح کند و بخش خصوصی با سرعت وارد عمل شده و آن را در سریع ترین زمان به نتیجه برساند.

- عارف: داوطلب تحریم نیستیم ولی در مقابل تحریم های ظالمانه می ایستیم معاون اول رییس جمهور گفت: در همکاری با بخش خصوصی باید به نقطه ای برسیم که دولت یک ناترازی مانند برق یا یک پروژه را مطرح کند و بخش خصوصی با سرعت وارد عمل شده و آن را در سریع ترین زمان به نتیجه برساند.

به گزارش ایسنا به نقل از دولت، محمدرضا عارف در دیدار اعضای مجمع کارآفرینان ایران - که بیشترین سهم بازار در 20 رشته صنعتی را در اختیار دارند - با بیان این که راهبرد اصلی دولت که برآمده از سیاست های کلی نظام و برنامه هفته توسعه است، بر محوریت بخش غیردولتی یا خصوصی قرار دارد ، گفت: شاید این مسیر را در برنامه سوم یا چهارم توسعه به دلیل نوع نگاه به بخش خصوصی و تفسیرهایی که از اصل 44 می شد، نمی توانستیم دنبال کنیم اما با ابلاغ سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی از سوی مقام معظم رهبری، مسیر نقش آفرینی بخش خصوصی هموار شد و نگاه حاکمیت به بخش خصوصی تغییر کرد و این در حالی است که در دهه 60، تمرکز اصلی بر فعالیت بخش دولتی با حضور محدود بخش خصوصی بود.


برچسب ها: بخش خصوصی - تحریم های ظالمانه - خصوصی - تحریم - دولت - معاون اول رییس جمهور - سریع ترین
آخرین اخبار سرویس:

عارف: داوطلب تحریم نیستیم ولی در مقابل تحریم های ظالمانه می ایستیم

عارف: داوطلب تحریم نیستیم ولی در مقابل تحریم های ظالمانه می ایستیم