مطالب مرتبط:
بافت فرسوده تهران نونوار می شود
2 هزار میلیارد تومان سود به حساب 727 هزار سهامدار واریز شد
2 هزار میلیارد تومان سود به حساب 727 هزار سهامدار واریز شد
باور نکردنی؛ آبی ها 36 هزار میلیارد تومان بدهی دارند!
باور نکردنی؛ آبی ها 36 هزار میلیارد تومان بدهی دارند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 اردیبهشت 1404 ساعت 11:452025-04-22اقتصادي

جذب اعتباری بالغ بر 50 میلیارد تومان برای نوسازی بافت های فرسوده در کردستان


مدیرکل بازآفرینی شهری کردستان گفت: در سنوات گذشته، حدود 57 پروژه در حوزه خدمات زیربنایی و روبنایی در 9 شهر استان تعریف و عمدتاً به سرانجام رسیده است که خوشبختانه با پیگیری های انجام شده، - جذب اعتباری بالغ بر 50 میلیارد تومان برای نوسازی بافت های فرسوده در کردستان ایسنا/کردستان مدیرکل بازآفرینی شهری کردستان گفت: در سنوات گذشته، حدود 57 پروژه در حوزه خدمات زیربنایی و روبنایی در 9 شهر استان تعریف و عمدتاً به سرانجام رسیده است که خوشبختانه با پیگیری های انجام شده، اعتباری بالغ بر 50 میلیارد تومان برای سال جاری جذب شده و سه فراخوان با اولویت پروژه های دارای پیشرفت فیزیکی بالا برگزار شده است.

جهانگیر جمشیدی در گفت وگو با ایسنا، ضمن برشمردن اقدامات صورت گرفته برای احیای بافت های فرسوده استان، از چالش های جدی پیش روی این مسیر سخن گفت و اظهار کرد که تحقق اهداف نوسازی نیازمند هم افزایی و اراده ای فراتر از یک سازمان است.

مدیرکل بازآفرینی شهری کردستان با تشریح دغدغه های موجود در خصوص بافت های ناکارآمد شهری بیان کرد: تمام تلاشمان این است که ناکارآمدی های موجود در این محدوده ها را که ناشی از گذر زمان و عدم تطابق با پیشرفت فضاهای شهری است، جبران کنیم.


برچسب ها: بافت های فرسوده - نوسازی بافت های فرسوده - میلیارد تومان - کردستان - بازآفرینی شهری - اعتباری - میلیارد
آخرین اخبار سرویس:

جذب اعتباری بالغ بر 50 میلیارد تومان برای نوسازی بافت های فرسوده در کردستان

جذب اعتباری بالغ بر 50 میلیارد تومان برای نوسازی بافت های فرسوده در کردستان