مطالب مرتبط:
آمار ورودی پرونده ها در دادسرا و دادگاه تجدیدنظر مازندران بیش از حد استاندارد است
ورودی پرونده به بخش های قضایی مازندران بیش از حد استاندارد است
مشروط کردن کمک رسانی به غزه به کوچ اجباری، ابزاری برای پاکسازی قومیتی
استفاده از حمل و نقل عمومی در یزد اجباری است نه اختیاری
مشروط کردن کمک رسانی به غزه به کوچ اجباری، ابزاری برای پاکسازی قومیتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 ساعت 07:452025-05-15اقتصادي

استاندارد اجباری برای برنج مازندران تدوین شود


سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران تدوین استاندارد اجباری و بسته بندی برای محصول برنج و مرکبات استان را ضروری دانست.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مجید تولایی چهارشنبه شب در نشست استاندارد مازندران با اظهار اینکه استاندارد در ارتقا سطح کیفیت کالاها و زندگی مردم تأثیر مستقیم دارد، ادامه داد: با توجه به وجود بنادر و فرودگاه ها در استان و تبادلات اقتصادی با کشورهای اوراسیا، نقش استاندارد بیش از گذشته دارای اهمیت است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران تصریح کرد: آموزش های عمومی توسط اداره کل استاندارد به منظور آشنایی مردم با ضرورت های استاندارد کالا به ویژه صنایع غذایی یک امر لازم و مورد تأکید است.

تولایی با تأکید به نظارت های لازم بر اجرای الزامات فنی استاندارد بعد از صدور گواهی توسط تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات، اشاعه و گسترش استاندارد را عامل مهمی در رشد اقتصادی 8 درصدی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مازندران در تولید برنج، مرکبات و مرغ رتبه اول کشور را داراست، گفت: برنج، مرکبات و سایر محصولات غذایی استان باید بسته بندی و استاندارد اجباری داشته باشند تا مردم از کیفیت محصولات تولیدی استان با علامت استاندارد اطمینان خاطر داشته باشند.


برچسب ها: استاندارد - استان - هماهنگی امور اقتصادی - استانداری مازندران - مازندران - استاندارد اجباری - امور اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

استاندارد اجباری برای برنج مازندران تدوین شود

استاندارد اجباری برای برنج مازندران تدوین شود