مطالب مرتبط:
گروه های جهادی پزشکی به زودی در ساوه و اراک مستقر می شوند
استقرار گروه های جهادی پزشکی در ساوه و اراک
نشست «بررسی مبانی فقهی و حقوقی چالش های اهدای عضو در میان مذاهب اسلامی»برگزار شد
نهمین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا برگزار شد
بررسی خطبه 111 نهج البلاغه در نشست اخلاقی مدرسه علمیه الهیه ساوه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 19:302025-05-07سياسي

چهارمین جلسه بررسی بحران آب در اراک و ساوه برگزار شد


مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی با اشاره به کاهش بارش ها و ذخیره آبی سدها، مصوبات جدیدی را برای بهبود وضعیت آب این دو شهر اعلام کرد.

- اراک - مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی با اشاره به کاهش بارش ها و ذخیره آبی سدها، مصوبات جدیدی را برای بهبود وضعیت آب این دو شهر اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، چهارمین جلسه مربوط به بررسی وضعیت بحران آب در شهرهای اراک و ساوه با حضور معاون امور عمرانی استانداری مرکزی، نمایندگان مجلس و مسئولان استانی برگزار شد تا راهکارهای فوری برای تابستان پیش رو مورد بررسی قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی در این جلسه گزارشی از وضعیت منابع آبی دو شهر اراک و ساوه ارائه کرد و گفت: با توجه به کاهش بارش ها، گرمای بی سابقه و کاهش ذخیره آبی سدها، هدف اصلی این جلسه بررسی راهکارهای کوتاه مدت برای مدیریت تنش آبی در تابستان آینده بود.

حسین اسدی ادامه داد: از جمله مصوبات این جلسه می توان به اعلام نیاز آبی روزانه تا پایان شهریور ماه توسط شرکت آب و فاضلاب، نصب صفحات خورشیدی برای جلوگیری از قطع برق ایستگاه های پمپاژ و تهیه کنتورهای هوشمند طبق الزامات برنامه هفتم اشاره کرد.

همچنین، تحویل چاه هایی که اوقاف و سازمان برنامه و بودجه به صورت اجاره ای به مستأجران واگذار کرده اند به شرکت آبفا نیز از دیگر مصوبات ای


برچسب ها: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای - شرکت آب منطقه ای مرکزی - شرکت آب منطقه ای - کاهش بارش ها - آب منطقه ای - کاهش بارش - مدیرعامل
آخرین اخبار سرویس:

چهارمین جلسه بررسی بحران آب در اراک و ساوه برگزار شد

چهارمین جلسه بررسی بحران آب در اراک و ساوه برگزار شد