مطالب مرتبط:
کشمیر روی بمب ساعتی/ هند و پاکستان ماشه را خواهند کشید؟
بمب ویتامین برای چشم و قلب را بشناسید
مجوز ترکاندن بمب پرسپولیس صادر شد
روایت رسانه عادل فردوسی پور از بمب های مدنظر استقلال در نقل و انتقالات
تلاش تهران برای دستیابی به بمب اتمی، تهدیدی وجودی برای ماست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 ساعت 16:352025-05-01حوادث

ساختمان های ناایمن در کرج بمب های ساعتی که نیاز به توجه فوری دارند


به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، علیرضا رحیمی عضو شورای اسلامی شهر کرج در نطق پیش از دستور دویست و پنجمین جلسه رسمی شورا با اشاره به حوادث تلخی همچون حادثه پلاسکو و انفجار در هرمزگان، - به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، علیرضا رحیمی عضو شورای اسلامی شهر کرج در نطق پیش از دستور دویست و پنجمین جلسه رسمی شورا با اشاره به حوادث تلخی همچون حادثه پلاسکو و انفجار در هرمزگان، بر ضرورت پیشگیری از بحران های مشابه در کرج تأکید کرد.

وی اظهار کرد: برخی ساختمان های بزرگ در سطح شهر و مراکز پرتردد مانند بمب ساعتی عمل می کنند و لازم است شهرداری به ویژه معاونت شهرسازی با همکاری سازمان آتش نشانی، این ساختمان ها را شناسایی کرده و نسبت به ایمن سازی یا در صورت لزوم، پلمپ آن ها اقدام نماید.

رحیمی همچنین به معضل دستفروشی درپل مکانیزه عابر پیاده چهارراه طالقانی اشاره کرد و گفت: این پل به محل فعالیت گسترده دستفروشان تبدیل شده و حتی اتاق نگهبانی آن نیز برای نگهداری وسایل مورد استفاده قرار گرفته است.

وی خواستار برخورد جدی و ساماندهی این وضعیت شد و تأکید کرد: توجیهات عامیانه نباید مانع از برخورد قانونی با این پدیده شود.


برچسب ها: شورای اسلامی شهر کرج - شورای اسلامی شهر - نطق پیش از دستور - علیرضا رحیمی - شورای اسلامی - حادثه پلاسکو - ساختمان
آخرین اخبار سرویس:

ساختمان های ناایمن در کرج بمب های ساعتی که نیاز به توجه فوری دارند

ساختمان های ناایمن در کرج بمب های ساعتی که نیاز به توجه فوری دارند