مطالب مرتبط:
انتقاد نماینده مجلس از تغییر ساعت کاری : ادارات ساعت 6 صبح، مراجعی نخواهند داشت
تغییر ساعت فعالیت تاکسی های تهران همزمان با آغاز ساعت کاری جدید ادارات
تغییر ساعات مدارس و ادارات آموزش و پرورش از فردا / آغاز فعالیت از ساعت 6 صبح
فوری/ ساعت کاری جدید معلمان و فرهنگیان اعلام شد
تعیین ساعت عجیب و غریب برای شروع مدارس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 ساعت 23:352025-05-12سياسي

چگینی نماینده مجلس: شروع ساعت کاری از 6 صبح، خستگی مضاعف ایجاد می کند/ قطعا این ساعت ادارات مراجعی نخواهند داشت


مهرداد گودرزوند چگینی درباره تغییر ساعت کاری ادارات و نهادها به ساعت 6 صبح گفت: باید تغییر ساعت در اختیار دولت باشد تا بتوانند در شرایط خاص مانند الان که ناترازی برق در بخش های مختلف داریم آن را تغییر دهد.

- چگینی نماینده مجلس: شروع ساعت کاری از 6 صبح، خستگی مضاعف ایجاد می کند/ قطعا این ساعت ادارات مراجعی نخواهند داشت مهرداد گودرزوند چگینی درباره تغییر ساعت کاری ادارات و نهادها به ساعت 6 صبح گفت: باید تغییر ساعت در اختیار دولت باشد تا بتوانند در شرایط خاص مانند الان که ناترازی برق در بخش های مختلف داریم آن را تغییر دهد.

یک نماینده مجلس گفت: تغییر ساعت رسمی باید در اختیار دولت قرار گیرد چراکه شروع ساعت کاری از 6 صبح؛ یک ساعت اضافه و خستگی مضاعف برای کشور ایجاد می کند و قطعا این ساعت ادارات مراجعی نخواهند داشت.

  به گزارش ایلنا؛ عبدالحسین همتی، نماینده مجلس گفت: ظاهرا وزارت نیرو برای این گرما که در اردیبهشت ماه آغاز شده آمادگی نداشته است و آغاز زودتر گرما باعث شده یکسری ناهماهنگی ها اتفاق بیفتد، اما وزیر نیرو هم قول داده بیش از 2 ساعت در حوزه برق خانگی در سطح کشور خاموشی نداشته باشیم.

  مهرداد گودرزوند چگینی درباره تغییر ساعت کاری ادارات و نهادها به ساعت 6 صبح گفت: باید تغییر ساعت در اختیار دولت باشد تا بتوانند در شرایط خاص م


برچسب ها: ساعت - تغییر ساعت - ساعت کاری - تغییر ساعت کاری ادارات - مهرداد گودرزوند چگینی - تغییر - نماینده مجلس
آخرین اخبار سرویس:

چگینی نماینده مجلس: شروع ساعت کاری از 6 صبح، خستگی مضاعف ایجاد می کند/ قطعا این ساعت ادارات مراجعی نخواهند داشت

چگینی نماینده مجلس: شروع ساعت کاری از 6 صبح، خستگی مضاعف ایجاد می کند/ قطعا این ساعت ادارات مراجعی نخواهند داشت