مطالب مرتبط:
امضای نقشه راه تجاری ایران و ترکمنستان برای 3 میلیارد دلار تجارت و 16 میلیون تن ترانزیت
زاکانی:راه روشن شهید رییسی در مسیر پیشرفت ایران قوی ادامه دارد
امضای نقشه راه تجاری ایران و ترکمنستان برای 3 میلیارد دلار تجارت و 16 میلیون تن ترانزیت
پیش بینی شغل های داغ 10 سال آینده ایران: کدام مشاغل فرصتی برای موفقیت شما هستند؟
مرز مشترک ایران و ارمنستان، راه ارتباطی تاریخی دو ملت بوده و هست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 ساعت 08:202025-05-21اجتماعي

تابستان داغ و بی باران در راه ایران


رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا می گوید: طی روزهای آینده بارش خاصی در کشور وجود ندارد؛ از روز شنبه سوم خردادماه یک سامانه بارشی به کشور وارد می شود و استان های نوارشمالی کشور مثل آذرباییجان غربی، - به گزارش تابناک به نقل باشگاه خبرنگاران جوان؛ مناطق جنوبی کشور مثل نقاط مختلف خوزستان تا اینجای فصل بهار گرمترین نقاط کشور بوده اند.

صادق ضیاییان، رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، در خصوص وضعیت بارش ها تاکنون، می گوید: میزان بارش ها و عددی که تا حالا در این باره به ثبت رسیده است ، وضعیت خوبی را نشان نمی دهد.

او می گوید: ما از ابتدای سال زراعی و آبی (از اول مهرماه سال 1403) تا به امروز تنها 130/7 میلی متر بارش داشتیم و این در حالی است که متوسط بلندمدت در همین بازه زمانی چیزی حدود 216/7 میلی متر بوده است؛ به عبارت دیگر ما از ابتدای سال زراعی تا امروز چیزی در حدود 39/7 درصد کمبود بارش داشته ایم.

رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا می افزاید: متاسفانه فصل بهار امسال هم به لحاظ بارشی، فصل خوبی برای ما نبود؛ از ابتدای بهار تا الان میانگین بارش ها در کشور 31 میلی متر بوده و میانگین بلندمدت این بازه زمانی حدود 54/8 میلی متر بوده است و با این اوصاف 43/4 درصد کاهش بارش داشته ایم.


برچسب ها: مدیریت بحران - کشور - بارش - باشگاه خبرنگاران - پیش بینی - میلی متر - مخاطرات
آخرین اخبار سرویس:

تابستان داغ و بی باران در راه ایران

تابستان داغ و بی باران در راه ایران