مطالب مرتبط:
انتقال 6 مصدوم حادثه بندرعباس به مراکز درمانی شیراز
انتقال 6 مصدوم حادثه اسکله شهید رجایی بندرعباس به مراکز درمانی شیراز
انتقال 6 مصدوم حادثه اسکله شهید رجایی بندرعباس به مراکز درمانی شیراز
فیلم|عملیات انتقال مصدومان حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس به شیراز
6 مصدوم حادثه اسکله شهید رجایی بندرعباس به مراکز درمانی شیراز منتقل شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 10:502025-04-27حوادث

انتقال هوایی 5 مصدوم حادثه بندرعباس به شیراز


رییس اورژانس استان تهران از اعزام تیم پزشکی و یک فروند بال ثابت اورژانس هوایی به بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: در این مأموریت، 5 مصدوم حادثه بندرعباس برای دریافت خدمات به شیراز منتقل شدند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، محمداسماعیل توکلی، رییس اورژانس استان تهران، از اعزام یک فروند بال ثابت اورژانس هوایی به بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: شب گذشته، یک تیم پزشکی مجرب به همراه بال ثابت اورژانس هوایی استان تهران از تهران به بندر شهید رجایی استان هرمزگان اعزام شدند.

وی با اشاره به نیاز فوری تعدادی از مصدومان به خدمات درمانی تخصصی، افزود: در این مأموریت، 5 نفر از مصدومان حادثه که وضعیت آنان نیازمند مداخلات تخصصی تر بود، توسط تیم اعزامی از استان تهران به بیمارستانی مجهز در شیراز انتقال یافتند.

توکلی ضمن تأکید بر آمادگی کامل اورژانس استان تهران برای پشتیبانی از مأموریت های امدادی در سراسر کشور خاطرنشان کرد: اورژانس استان تهران با بهره گیری از ظرفیت های هوایی و تیم های درمانی ویژه، در کمترین زمان ممکن آماده ارائه خدمات درمانی به آسیب دیدگان حوادث بحرانی است.


برچسب ها: استان تهران - بندر شهید رجایی - اورژانس - اورژانس هوایی - تهران - استان - شهید رجایی
آخرین اخبار سرویس:

انتقال هوایی 5 مصدوم حادثه بندرعباس به شیراز

انتقال هوایی 5 مصدوم حادثه بندرعباس به شیراز