مطالب مرتبط:
دیدار وزیر ورزش با اعضای تیم فوتسال بانوان
دیدار وزیر ورزش با اعضای تیم فوتسال بانوان
حضور وزیر ورزش در جمع تیم ملی فوتسال زنان
حضور وزیر ورزش در جمع تیم ملی فوتسال زنان
معاون رییس جمهور: تک تک اعضای دولت کنار تیم ملی فوتسال زنان هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 اردیبهشت 1404 ساعت 18:202025-04-24ورزشي

دیدار وزیر ورزش و جوانان با اعضای تیم ملی فوتسال زنان


وزیر ورزش و جوانان در دیدار با اعضای تیم ملی فوتسال گفت: در پاداش ها نباید تبعیضی بین دختران و پسران ورزشکار وجود داشته باشد.

احمد دنیامالی همچنین خواستار قرارگرفتن بهترین امکانات برای دختران شد.

- وزیر ورزش و جوانان در دیدار با اعضای تیم ملی فوتسال گفت: در پاداش ها نباید تبعیضی بین دختران و پسران ورزشکار وجود داشته باشد.

احمد دنیامالی همچنین خواستار قرارگرفتن بهترین امکانات برای دختران شد.

به گزارش ایسنا، وزیر ورزش و جوانان در آستانه اعزام تیم ملی فوتسال دختران به چین برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی جام جهانی با حضور در مرکز ملی فوتبال با اعضای این تیم دیدار و گفت وگو کرد.

احمد دنیامالی در این دیدار با بیان اینکه نتایج مثبت تیم ها و ورزشکاران دختر در جامعه بازخورد بسیار مثبتی دارد، گفت: دختران ورزشکار ما ظرفیت بالایی دارند و اگر تبعیضی وجود دارد باید این تبعیض مثبت برای دختران وجود داشته باشد.

او با بیان اینکه فدراسیون ها و باشگاه ها موظف هستند، بهترین امکانات را در اختیار دختران ورزشکار قرار دهند، گفت: قابل قبول نیست که زمین ها و امکانات درجه چندم در اختیار دختران قرار گیرد و باید بالاترین استانداردها را برای دختران در نظر بگیریم.


برچسب ها: وزیر ورزش و جوانان - تیم ملی فوتسال - ورزش و جوانان - احمد دنیامالی - دختران - وزیر ورزش - ورزش
آخرین اخبار سرویس:

دیدار وزیر ورزش و جوانان با اعضای تیم ملی فوتسال زنان

دیدار وزیر ورزش و جوانان با اعضای تیم ملی فوتسال زنان