مطالب مرتبط:
وقوع سیل های شدید در پایتخت کنیا دست کم 6 کشته برجای گذاشت
چند کشته در پی تیراندازی خونین در یوسف آباد
چند کشته در پی تیراندازی خونین در یوسف آباد
حمله تروریستی به گردشگران در این کشور آسیایی 28 کشته بر جای گذاشت
چند کشته در پی تیراندازی خونین در یوسف آباد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 اردیبهشت 1404 ساعت 11:302025-04-24بين الملل

حداقل 4 نفر در سیل سومالی کشته شدند


آژانس امدادرسانی سازمان ملل گزارش داد طی هفته گذشته 4 نفر از جمله 3 کودک جان خود را از دست دادند و نزدیک به 30,000 نفر دیگر در اثر سیل های ناگهانی در سومالی کشته شدند.

- آژانس امدادرسانی سازمان ملل گزارش داد طی هفته گذشته 4 نفر از جمله 3 کودک جان خود را از دست دادند و نزدیک به 30,000 نفر دیگر در اثر سیل های ناگهانی در سومالی کشته شدند.

به گزارش به نقل از الجزیره، آژانس امدادرسانی سازمان ملل گزارش داد طی هفته گذشته 4 نفر از جمله 3 کودک جان خود را از دست دادند و نزدیک به 30,000 نفر دیگر در اثر سیل های ناگهانی در سومالی کشته شدند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد اعلام کرد که دو کودک و یک زن در منطقه ایسکوشوبان در منطقه باری جان باختند، در حالی که یک دختر 12 ساله در شهر بیدوآ جان خود را از دست داد.

طبق گزارش ها، بارش ها که نشان دهنده تأخیر شروع فصل بارانی گو (آوریل تا ژوئن) است، به ویژه در پونتلند و ایالت های جنوب غربی شدید بوده است.

زیرساخت ها آسیب دیده و جاده ها را آب گرفته است.

مقامات محلی تخمین می زنند که 4500 خانواده یا 27000 نفر در مناطق باری و نوگال آسیب دیده اند.

این آژانس گفت: چهار شهرک کم ارتفاع زیر آب رفت و بیش از 300 خانواده آواره (900 نفر) را تحت تأثیر قرار داد و پناهگاه ها و منابع آب را ویران کرد.


برچسب ها: سازمان ملل - امدادرسانی - گزارش - سازمان - سومالی - ناگهانی - کشته
آخرین اخبار سرویس:

حداقل 4 نفر در سیل سومالی کشته شدند

حداقل 4 نفر در سیل سومالی کشته شدند