مطالب مرتبط:
تسریع فاضلاب جنوب شرق تهران/ بهره برداری تصفیه خانه قرچک تا سه سال آینده
تصفیه خانه فاضلاب قرچک 10 درصد پیشرفت دارد
اجرای تصفیه خانه فاضلاب ورامین به قرارگاه خاتم پیشنهاد شد
ظرفیت تصفیه خانه های فاضلاب شرق تهران به 630 میلیون مترمکعب افزایش می یابد
پروژه های فاضلاب قرچک و ورامین با جدیت دنبال می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 ساعت 23:402025-05-19سياسي

شتاب در تکمیل تصفیه خانه های فاضلاب ورامین و قرچک / آب شرب سه شهرستان پایدار است


نماینده ورامین، پیشوا و قرچک اعلام کرد تصفیه خانه های فاضلاب ورامین و قرچک با شتاب تکمیل می شود و آب شرب سه شهرستان بدون اختلال تأمین خواهد شد.

- شتاب در تکمیل تصفیه خانه های فاضلاب ورامین و قرچک / آب شرب سه شهرستان پایدار است ایسنا/تهران نماینده ورامین، پیشوا و قرچک اعلام کرد تصفیه خانه های فاضلاب ورامین و قرچک با شتاب تکمیل می شود و آب شرب سه شهرستان بدون اختلال تأمین خواهد شد.

علی خزایی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت طرح های آب و فاضلاب جنوب شرق استان تهران اظهار کرد: طرح تصفیه خانه فاضلاب ورامین مراحل مقدماتی را پشت سر گذاشته و امسال پیمانکار اصلی انتخاب می شود تا کار با سرعت بیشتری پیش برود.

وی افزود: تصفیه خانه قرچک نیز با زمان بندی کوتاه تر در دستور کار است.

کیفیت بالای پساب تولیدی پیشوا که امروز معاون وزیر نیرو آن را تحسین کرد، الگوی ما برای جبران کمبودها در دو شهرستان دیگر خواهد بود.

خزایی با تأکید بر پایداری آب شرب سه شهرستان ادامه داد: حقابه آشامیدنی ورامین، پیشوا و قرچک به طور کامل تأمین است.

افت فشارهای اخیر ناشی از خاموشی تجهیزات برقی در پی ناترازی برق بود و با مصوبات امروز این مشکل به حداقل می رسد.


برچسب ها: تصفیه خانه - ورامین - فاضلاب - تصفیه - شهرستان - قرچک - خانه
آخرین اخبار سرویس:

شتاب در تکمیل تصفیه خانه های فاضلاب ورامین و قرچک / آب شرب سه شهرستان پایدار است

شتاب در تکمیل تصفیه خانه های فاضلاب ورامین و قرچک / آب شرب سه شهرستان پایدار است