مطالب مرتبط:
ترافیک پرحجم در مشهد | خیابان های باهنر، وکیل آباد و پردیس شلوغ شدند (11 اردیبهشت 1404)
ترافیک پرحجم در مشهد | خیابان های باهنر و وکیل آباد و بزرگراه کلانتری شلوغ شدند (11 اردیبهشت 1404)
رسوایی در اسلام آباد؛ حجاج پاکستانی همچنان بلاتکلیف
سنجابهای دره عباس آباد همدان
حریق در مغازه مکانیکی فرون آباد مصدوم برجای گذاشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 ساعت 20:352025-05-01سياسي

پیگیری در خصوص برقراری پرواز مشهد-اسلام آباد


دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان گفت: در مورد برقراری پرواز مشهد-اسلام آباد از سوی دولت پاکستان پیگیری لازم انجام خواهد شد.

- مشهد - دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان گفت: در مورد برقراری پرواز مشهد-اسلام آباد از سوی دولت پاکستان پیگیری لازم انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، طلحه بورکی در دیدار با استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: دولت پاکستان مراتب تسلیت و همدردی خود را به دولت و ملت ایران بابت حادثه بندر شهید رجایی ابراز می کند.

دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان افزود: پاکستان از دولت جمهوری اسلامی ایران به دلیل میزبانی سخاوتمندانه از زائران پاکستانی تقدیر و تشکر ویژه می کند؛ چنان که گفته اند همسایه خوب، عضوی از خانواده آدمی است.

وی ادامه داد: از انجام پروازهای مستقیم بین لاهور و کراچی با مشهد خرسندیم و در مورد برقراری پرواز مشهد-اسلام آباد نیز از سوی دولت پاکستان پیگیری لازم انجام خواهد شد.

بورکی بیان کرد: ایران به همه جوانب روابط با پاکستان توجه دارد و از این کشور برادر می خواهیم مرکز اقبال شناسی را در راستای گسترش همکاری ها در دانشگاه فردوسی مشهد راه اندازی کند.

دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان خواستار کاهش هزینه های روادید گردشگری و تجاری ایران برای اتباع پاکستانی شد و تصریح کرد: باید فرصت ها را مغتنم بشماریم، و روابط پاک


برچسب ها: پاکستان - برقراری پرواز - نخست وزیر پاکستان - برقراری - نخست وزیر - پرواز - پیگیری
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری در خصوص برقراری پرواز مشهد-اسلام آباد

پیگیری در خصوص برقراری پرواز مشهد-اسلام آباد