مطالب مرتبط:
استانداران اقلیم کردستان عراق وارد فرودگاه سنندج شدند
فیلم | ورود استانداران اقلیم کردستان عراق به سنندج
نشست هفت استاندار از ایران و اقلیم کردستان عراق
ورود استانداران اقلیم کردستان عراق به سنندج
استانداران اقلیم کردستان عراق وارد سنندج شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 17:002025-05-20بين الملل

مخالفت بغداد با قراردادهای نفتی اقلیم کردستان با آمریکا


دولت فدرال عراق اعلام کرد که قراردادهای حکومت اقلیم کردستان با شرکت های آمریکایی برای سرمایه گذاری در بخش نفت غیرقانونی و باطل است.

- دولت فدرال عراق اعلام کرد که قراردادهای حکومت اقلیم کردستان با شرکت های آمریکایی برای سرمایه گذاری در بخش نفت غیرقانونی و باطل است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، خبرگزاری رویترز به نقل از وزارت نفت عراق از مخالفت بغداد با اقدامات ویژه اعطا شده از سوی دولت اقلیم کردستان به شرکت های آمریکایی برای سرمایه گذاری در میادین نفتی این منطقه خبر داد.

وزارت نفت عراق تأکید کرد: قراردادهای دولت اقلیم کردستان برای سرمایه گذاری در میادین نفت سلیمانیه، غیرقانونی و مغایر با احاکم صادر شده از سوی دادگاه فدرال است.

این وزارتخانه افزود: منابع نفتی دارایی همه ملت عراق به شمار می رود و سرمایه گذاری در این ثروت ملی باید از طریق دولت فدرال انجام بگیرد.


برچسب ها: اقلیم کردستان - سرمایه گذاری - شرکت های آمریکایی - کردستان - دولت اقلیم کردستان - سرمایه - دولت فدرال
آخرین اخبار سرویس:

مخالفت بغداد با قراردادهای نفتی اقلیم کردستان با آمریکا

مخالفت بغداد با قراردادهای نفتی اقلیم کردستان با آمریکا