مطالب مرتبط:
مدیرکل دامپزشکی همدان: بیماری های طیور در استان 20 درصد کاهش داشته است
63 تا 75 درصد بیماری های روانی تا 25 سالگی رخ می دهد
سازمان نظام روانشناسی : 63 تا 75 درصد بیماری های روانی تا 25 سالگی رخ می دهد
63 تا 75 درصد بیماری های روانی تا 25 سالگی رخ می دهد
75 درصد بیماری های روانی تا 25 سالگی رخ می دهد/لزوم تهیه پیوست روانشناختی برای طرح ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 13:002025-04-29سياسي

70 درصد تشخیص و درمان بیماری ها برعهده آزمایشگاه ها است


رییس شانزدهمین کنگره ارتقای کیفیت علوم آزمایشگاهی از حضور شرکت های دانش بنیان در این دوره گفت و بر نقش مهم آزمایشگاه ها در تشخیص و درمان بیماری ها تاکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، شهروز همتی رییس شانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم افتتاحیه این کنگره که در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد ضمن تسلیت حادثه دلخراش بندرعباس گفت: امسال در حاشیه کنگره، 23 شرکت دانش بنیان، تولیدی و توزیع کننده حضور دارند.

از آغاز به کار کنگره آخرین دستاورهای تشخیصی به روز از خارج از کشور از طریق این شرکت ها وارد و به همکاران معرفی شد.

وی افزود: این امر باعث تغییر عظیمی در کیفیت و سرعت تشخیص بیماری ها ایجاد کرد که هرساله در حاشیه کنگره علمی، در قالب نمایشگاهی برگزار می شود.

همتی همچنین درباره فعالیت و تعداد آزمایشگاه ها در کشور گفت: در ایران بیش از 4000 آزمایشگاه خصوصی و 2000 آزمایشگاه دولتی داریم اما بیشترین آزمایش های تخصصی و فوق تخصصی در بخش آزمایشگاه های خصوصی انجام می شود و این آزمایشگاه ها در ارائه خدمات پیشگام هستند.

وی ادامه داد: تغییرات ارزی تأثیر خود را بر روی آزمایشگاه های خصوصی می گذارد که دیرکرد بیمه ها در پرداخت ها و عدم هماهنگی دولت از بخش خصوصی را به دن


برچسب ها: آزمایشگاه - کنگره - درمان بیماری ها - بیماری ها - تشخیص - درمان بیماری - آزمایشگاهی
آخرین اخبار سرویس:

70 درصد تشخیص و درمان بیماری ها برعهده آزمایشگاه ها است

70 درصد تشخیص و درمان بیماری ها برعهده آزمایشگاه ها است