مطالب مرتبط:
تلاش اورژانس مریوان جان جوان را در ارتفاعات صعب العبور نجات داد
تلاش اورژانس مریوان جان یک جوان را در ارتفاعات صعب العبور نجات داد
تغییر ساعت کار ادارات در بهار 1404 از چه تاریخی است؟
قیمت لحظه ای سکه بهار آزادی در بازار امروز شنبه 6 اردیبهشت
رگبار شدید باران و تگرگ در راه کشور / بهار این استان ها زمستانی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 اردیبهشت 1404 ساعت 11:502025-04-26حوادث

تلاش برای جمع آوری گیاهان بهاری، بلای جان مردم در فصل بهار


فصل بهار که با همه زیبایی های خود از راه می رسد، تمایل مردم به جمع آوری گیاهان بهاری نیز افزایش می یابد که همین موضوع می تواند منجر به بروز حوادث ناگواری شود که جان افراد را در معرض خطر قرار دهد.

- تلاش برای جمع آوری گیاهان بهاری، بلای جان مردم در فصل بهار ایسنا/کردستان فصل بهار که با همه زیبایی های خود از راه می رسد، تمایل مردم به جمع آوری گیاهان بهاری نیز افزایش می یابد که همین موضوع می تواند منجر به بروز حوادث ناگواری شود که جان افراد را در معرض خطر قرار دهد.

در همین راستا رییس هلال احمر مریوان از وقوع دو حادثه مشابه در روزهای اخیر خبر داد که در آن ها چندین نفر به دلیل تلاش برای کندن گیاهان بهاری دچار مشکلاتی شدند.

شادمان اسدی در گفت وگو با ایسنا، در مورد یکی از این حوادث اظهار کرد: فردی به ارتفاعات روستای وشکلان رفته بود تا گیاهان بهاری را جمع آوری کند، اما در آنجا گم شده و چند نفر دیگر که برای نجات او رفته بودند نیز در این مسیر گرفتار شدند.

وی افزود: خوشبختانه با اطلاع اهالی محلی، تیم هلال احمر به محل حادثه اعزام شد و پس از ساعت ها جستجو، موفق به نجات این افراد شدند.

اسدی بیان کرد: در حادثه ای مشابه، فرد دیگری به ارتفاعات منطقه قامیشله رفته تا گیاهان بهاری را جمع آوری کند، اما به دلیل مشکلات پزشکی و نوسانات فشار و قند خون،


برچسب ها: گیاهان بهاری - بهار - گیاهان - فصل بهار - بهاری - در معرض خطر - آوری
آخرین اخبار سرویس:

تلاش برای جمع آوری گیاهان بهاری، بلای جان مردم در فصل بهار

تلاش برای جمع آوری گیاهان بهاری، بلای جان مردم در فصل بهار