مطالب مرتبط:
مسئولین به فریاد کارگران برسند
ماموریت مهم: دو ستاره بارسا باید به اینتر برسند
حج نگار تسنیم شماره 6/ اهالی غزه: مظلومیت ما را فریاد بزنید
چرا کارفرمایان زنان را بیشتر استخدام می کنند؟ فاصله 2 میلیونی دستمزدها
تاثیر فریاد زدن بر کودکان؛ چگونه بدرفتاری کلامی مغز کودک را تغییر می دهد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 ساعت 17:002025-05-01اقتصادي

مسئولان به فریاد کارگران و کارفرمایان برسند


دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران با تاکید بر این که مسئولان به فریاد کارگران و کارفرمایان برسند زیرا این قشر مشکل دارند، گفت: امروزه کارگران با سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند و معیشت کارگران دستخوش حوادث ها و برخی بی تدبیری ها است.

- ایسنا/مازندران دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران با تاکید بر این که مسئولان به فریاد کارگران و کارفرمایان برسند زیرا این قشر مشکل دارند، گفت: امروزه کارگران با سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند و معیشت کارگران دستخوش حوادث ها و برخی بی تدبیری ها است.

نصرالله دریابیگی پنج شنبه 11 اردیبهشت، در جشنواره امتنان از کارگران نمونه استان مازندران، که در سالن همایش های اتاق بازرگانی استان برگزار شد، اظهار کرد: اگر کارفرما نباشد کارگر نیست و این موضوع به صورت بالعکس نیز صدق می کند.

دریابیگی با اظهار این که در سبد هزینه ای که دولت مشخص کرد؛ درمان، آموزش و مسکن وجود ندارد، بیان کرد: در برخی بیمارستان های ما، برخی پزشکان زیرمیزی دریافت می کنند تا درمان را آغاز کنند، اما کارگران از کجا باید این هزینه ها را تامین کنند؟! وی با بیان این که دود مشکلات امنیت شغلی و شرکت های خدماتی به چشم کشور می رود، تصریح کرد: برخی خصوصی سازی ها در مازندران به بی بندو باری تبدیل شده است.


برچسب ها: کارگران و کارفرمایان - کارگران - کارگر - مازندران - کارفرمایان - کارفرما - مسئولان
آخرین اخبار سرویس:

مسئولان به فریاد کارگران و کارفرمایان برسند

مسئولان به فریاد کارگران و کارفرمایان برسند