مطالب مرتبط:
جایگاه دانشگاه ملی مهارت باید در وزارت علوم بهتر شناخته شود/50 درصد دانش آموزان در هنرستان ها تحصیل می کنند
هیجان در حرکت ربات استارتاپ یونی تری: ویدئوی جذاب این لحظات باورنکردنی!
اعتراض دانشجویان به وزیرعلوم درباره ریاست دانشگاه تهران
بهترین کشور برای راه اندازی استارتاپ کدام است؟
مرگ خاموش در بشقاب دانشگاه/ روایت تلخ غذای آلوده در زاهدان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 ساعت 21:152025-05-04اقتصادي

رویش 80 درصد استارتاپ ها از دانشگاه ها است


مدرس دانشگاه ملی مهارت مازندران با بیان اینکه تعداد 70 تا 80 درصد استارتاپ ها از دانشگاه شروع شد، گفت: بیش از 94درصد استارتاپ های دنیا ورشکست می شوند که دلایل مختلف از جمله نداشتن تیم مناسب و زمان نادرست ورود به بازار و سایر عوامل دارد.

- ایسنا/مازندران مدرس دانشگاه ملی مهارت مازندران با بیان اینکه تعداد 70 تا 80 درصد استارتاپ ها از دانشگاه شروع شد، گفت: بیش از 94درصد استارتاپ های دنیا ورشکست می شوند که دلایل مختلف از جمله نداشتن تیم مناسب و زمان نادرست ورود به بازار و سایر عوامل دارد.

عادل قربانی یکشنبه 14 اردیبهشت، در همایش تحول کسب و کارها و توسعه پایدار با محوریت کارآفرینی جوانان که در دانشگاه ملی مهارت برگزار شد با ارائه پنل استارتاپ ها و نوآوری در رشد کسب و کارها با بیان اینکه 80 درصد دانشجویان در سیستم های بزرگ دنیا درس می خوانند، اظهار کرد: بسیاری از سیستم های دنیا ماحصل تفکر دانشجویانی است که در نظام مهارتی تحصیل کردند.

این منتور استارتاپها با بیان اینکه ممکن است ظرفیت دانشی دنیا را نداشته باشیم اما می توانیم ظرفیت های بومی را فعال کنیم، افزود: نقطه آغاز فعالیت هر استارتاپ این است که پدیدآورنده به این فکر کند چطور می تواند به مردم و نیاز آنان را شناسایی کند.


برچسب ها: استارتاپ ها - استارتاپ - دانشگاه - مازندران - درصد - مدرس دانشگاه - 80 درصد
آخرین اخبار سرویس:

رویش 80 درصد استارتاپ ها از دانشگاه ها است

رویش 80 درصد استارتاپ ها از دانشگاه ها است