مطالب مرتبط:
آزمون ارزیابی حافظان قرآن کریم استان سمنان برگزار شد
بیستمین آزمون حفظ تخصصی قرآن کریم خوزستان برگزار شد
بیستمین آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن در خوزستان برگزار شد
جذب 100 هزار نفر در آزمون استخدامی دولت
در آزمون استخدامی دولت چند نفر شانس موفقیت دارند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 11:302025-05-10اقتصادي

سازمان اداری و استخدامی: قرار است تا در خرداد ماه آزمون استخدامی برگزار شود


علاالدین رفیع زاده رییس سازمان اداری و استخدامی در پاسخ به سوالی در خصوص آزمون استخدامی گفت: در حال حاضر به 15 دستگاه در این خصوص مجوز داده شده و ان شاءالله خرداد ماه آزمون برگزار خواهد شد.

- علاالدین رفیع زاده رییس سازمان اداری و استخدامی در پاسخ به سوالی در خصوص آزمون استخدامی گفت: در حال حاضر به 15 دستگاه در این خصوص مجوز داده شده و ان شاءالله خرداد ماه آزمون برگزار خواهد شد.

به گفته رییس سازمان اداری و استخدامی کشور قرار است تا در خرداد ماه آزمون استخدامی برگزار شود و در مجموع حدود 100 هزار نفر جذب 15 دستگاه دولتی خواهند شد.

 به گزارش تسنیم، علاالدین رفیع زاده رییس سازمان اداری و استخدامی در پاسخ به سوالی در خصوص آزمون استخدامی گفت: در حال حاضر به 15 دستگاه در این خصوص مجوز داده شده و ان شاءالله خرداد ماه آزمون برگزار خواهد شد.

 وی در خصوص تعداد جذب نیرو برای دستگاه های دولتی گفت: بیشترین جذب ما در حوزه آموزش و پرورش و وزارت بهداشت است.

بر همین اساس در مجموع حدود 100 هزار نفر جذب دستگاه های مختلف خواهند شد.


برچسب ها: سازمان اداری و استخدامی - استخدامی - آزمون استخدامی - سازمان اداری - رییس سازمان - آزمون - برگزار
آخرین اخبار سرویس:

سازمان اداری و استخدامی: قرار است تا در خرداد ماه آزمون استخدامی برگزار شود

سازمان اداری و استخدامی: قرار است تا در خرداد ماه آزمون استخدامی برگزار شود