مطالب مرتبط:
پوشش 4G در لرستان به بالای 95 درصد رسیده است
420 میلیارد ریال اجرای زیرساخت فیبر نوری در کهگیلویه وبویراحمد
اجرای پروژه ها با تکیه بر توان متخصصان داخلی زمینه ساز پیشرفت است
اجرای پروژه ها با تکیه بر توان متخصصان داخلی زمینه ساز پیشرفت است
اجرای پروژه ها با تکیه بر توان متخصصان داخلی زمینه ساز پیشرفت است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 ساعت 07:352025-05-19فناوري

اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در لرستان 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد


مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان گفت: اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در استان 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

- ایسنا/لرستان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان گفت: اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در استان 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مجتبی صارمی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها برآورد شده که حدود 1000 کیلومتر حفاری انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در استان براساس ابلاغیه که از طرف وزارت ارتباطات و اطلاعات انجام شده اجرای این پروژه به 3 شرکت محول شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان اضافه کرد: بستری که برای ارائه خدمات و سرویس های اینترنتی در بستر شبکه های ثابت برای مردم داشتیم پاسخگوی نیاز کاربران نبود.

صارمی بیان کرد: این پروژه یکی از ضروریات بود که باید انجام شود و متناسب با تکنولوژی روز دنیا است و سرعتی که در بستر شبکه ثابت کاربران و کسب و کارها ارائه می شود متوسط بین 10 تا 15 مگابیت است.

وی ادامه داد: به محض اینکه این پروژه اجرا شود قابلیت اجرای سرویس داشته و تاکنون در 6 شهر و مراکز شهرستان ها به اتمام رسیده و به مرحله ارائه سرویس و واگذاری سرویس رسیده است.


برچسب ها: ارتباطات و فناوری اطلاعات - ارتباطات و فناوری - مدیرکل ارتباطات - فناوری اطلاعات - پیشرفت فیزیکی - ارتباطات - پروژه
آخرین اخبار سرویس:

اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در لرستان 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در لرستان 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد