مطالب مرتبط:
هجوم آفات به جنگل های زاگرس؛ از برگ خواری تا نابودی
دستور رییس جمهور برای واریز همسان سازی 98درصد بازنشستگان | فرمول واریزی احکام اصلاحی با 30 درصد دوم همسان سازی و 20 درصد افزایش سنوات
استراتژی های جدید فولاد مبارکه برای افزایش صادرات و توسعه بازار های جهانی
افزایش حقوق بازنشستگان واریز شد
وزیر ورزش: کمترین افزایش بودجه فدراسیون ها 50 درصد بوده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 10:252025-04-30دانش

علت افزایش آفات بلوط، تخریب اکوسیستم جنگلی است


عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گفت: علت افزایش آفات بلوط، تخریب اکوسیستم جنگلی است که به دلایل مختلف رخ می دهد.

- ایسنا/لرستان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گفت: علت افزایش آفات بلوط، تخریب اکوسیستم جنگلی است که به دلایل مختلف رخ می دهد.

فرزاد ویسانلو در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: آفات درختان جنگلی به طور عادی در جنگل زندگی و زمانی طغیان می کنند که جنگل دچار تخریب شود و مکانیسم خودتنظیمی را از دست می دهد.

وی با بیان اینکه درخت بلوط هم از این قاعده مستثنی نیست، افزود: زمانی که دام در جنگل چرا می کند یا در جنگل آتش سوزی اتفاق می افتد یا بهره برداری غیرمجاز از شاخه ها و مواد گیاهی درختان انجام شود درخت مستعد حمله و طغیان آفات می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد بیان کرد: از بین رفتن بلوط یعنی از بین رفتن اکوسیستم زاگرس و تنوع زیستی این منطقه است.

ویسانلو با بیان اینکه حفاظت خاک منطقه و تأمین تنوع زیستی به عهده ی درخت اصلی جنگل های منطقه یعنی همین بلوط است، تصریح کرد: حفاظت از منابع یعنی بهره وری پایدار و باید بر اساس ظرفیت اکوسیستم عمل کنیم.

وی ادامه داد: وجود آفت در جنگل های بلوط نتیجه ضعف جنگل ها به لحاظ اکوسیستمی بوده که به دلیل سرشاخه زنی اهالی برای تهیه هیزم و علوفه دام ایج


برچسب ها: عضو هیات علمی دانشگاه - دانشگاه آزاد اسلامی - عضو هیات علمی - دانشگاه آزاد - جنگل - اکوسیستم - هیات علمی
آخرین اخبار سرویس:

علت افزایش آفات بلوط، تخریب اکوسیستم جنگلی است

علت افزایش آفات بلوط، تخریب اکوسیستم جنگلی است