مطالب مرتبط:
کم آبی و برنامه جهادکشاورزی آذربایجان غربی برای مقابله با آن
اجرای 269 پروژه گازرسانی روستایی و صنعتی در آذربایجان غربی
رشد 502 درصدی صدور صورت حساب های الکترونیکی در آذربایجان غربی
جزییات تعطیلی مدارس ارومیه 2 اردیبهشت 1404 | اطلاعیه تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه شنبه 2 اردیبهشت 1404
400 محکوم مالی و جرایم غیرعمد از زندان های آذربایجان غربی آزاد شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 14:552025-04-21اقتصادي

اشتغال بیش از 5700 نفر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان غربی


معاون توسعه بازرگانی و صنایع غذایی کشاورزی آذربایجان غربی از اشتغال بیش از 5700 نفر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی استان خبر داد.

- ارومیه - معاون توسعه بازرگانی و صنایع غذایی کشاورزی آذربایجان غربی از اشتغال بیش از 5700 نفر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی استان خبر داد.

محمد دمکری در گفت وگو با خبرنگار مهر ، از فعالیت 717 واحد صنایع تبدیلی و غذایی دارای پروانه بهره برداری در استان خبر داد و اعلام کرد: این واحدها زمینه اشتغال 5 هزار و 792 نفر را فراهم کرده اند.

وی با اشاره به دستاوردهای مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان در سال گذشته، اظهار کرد: این موفقیت ها با تکیه بر راهبردهای توسعه پایدار کشاورزی، حمایت از زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، تقویت زیرساخت های فرآوری و ارتقا بهره وری واحدهای صنعتی حاصل شده است.

دمکری افزود: در سال 1403، 33 واحد موفق به دریافت پروانه بهره برداری شدند که با سرمایه ثابت 14 هزار و 214 میلیارد ریال، ظرفیت تولید 363 هزار تن و جذب 545 هزار تن مواد خام را دارا هستند و برای 614 نفر اشتغال ایجاد کرده اند.

وی ادامه داد: همچنین، 49 فقره جواز توسعه با سرمایه ثابت 15 هزار و 598.

5 میلیارد ریال صادر شده که با ظرفیت تولید 299.

9 هزار تن و جذب 341.


برچسب ها: صنایع تبدیلی - آذربایجان غربی - غذایی - صنایع - واحد - کشاورزی - آذربایجان
آخرین اخبار سرویس:

اشتغال بیش از 5700 نفر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان غربی

اشتغال بیش از 5700 نفر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان غربی