مطالب مرتبط:
تشکر نحست وزیر پاکستان از ایران در پی کاهش تنش ها میان اسلام آباد و دهلی نو
اعلام قیمت رهن و اجاره در جنت آباد تهران اردیبهشت 1404 / با چه بودجه ای می توان در جنت آباد آپارتمان رهن کرد؟
دلار سلیمانیه چیست و ارتباط بین آن و تهران چیست؟
دستگیری سارق جنجالی گوشواره ها در تهران: رازهایی که فاش شد!
سفر نخست وزیر پاکستان به تهران به دعوت پزشکیان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 ساعت 09:552025-05-18بين الملل

دعوت جنجالی از اسلام آباد؛ تهران دنبال چیست؟!


شهباز شریف نخست وزیر پاکستان از گفت وگوی گرم و صمیمانه خود با «مسعود پزشکیان» رییس جمهور ایران خبر داد.

-  نخست وزیر پاکستان از تماس تلفنی با رییس جمهور ایران خبر داد و گفت با کمال میل دعوت او را برای بازدید از تهران پذیرفته است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، نخست وزیر پاکستان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) با اشاره به تلاش های میانجیگرانه ایران در بحبوحه تنش های اسلام آباد - دهلی نو نوشت: از ایشان به خاطر تلاش های صادقانه ایران برای کاهش تنش ها در جنوب آسیا و ایستادگی در کنار پاکستان در بحران اخیر تشکر کردم.

او افزود: بر عزم راسخ پاکستان برای دفاع از حاکمیت خود تأکید کردم و تأکید کردم که صلح در منطقه منوط به حل و فصل عادلانه مناقشه جامو و کشمیر مطابق با قطعنامه های سازمان ملل است.

   نخست وزیر پاکستان در بخش دیگری از سخنانش، همچنین گفت توافق شده است که روابط پاکستان و ایران را در زمینه تجارت، ارتباطات و امنیت منطقه ای تعمیق بخشیم.

شهباز شریف همچنین با اشاره به دعوت رییس جمهور ایران گفت: با کمال میل دعوت ایشان را برای بازدید از تهران پذیرفتم.

 


برچسب ها: نخست وزیر پاکستان - پاکستان - نخست وزیر - رییس جمهور ایران - قطعنامه های سازمان ملل - ایران - رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

دعوت جنجالی از اسلام آباد؛ تهران دنبال چیست؟!

دعوت جنجالی از اسلام آباد؛ تهران دنبال چیست؟!