مطالب مرتبط:
واردات بنزین سوپر در انتظار مجوز وزارت اقتصاد ماند
برگزاری آیین تودیع و معارفه سرپرست دفتر صنایع معدنی وزارت صمت
تولید ری را نیامده متوقف شد / بی اعتنایی وزارت صمت به دستور رهبری و رییس جمهور؛ بن بست ترخیص کالا در سامانه تجارت ادامه دارد
ممانعت وزارت صمت از ورود کالاهای مشابه تولید داخل به کشور
برگزاری آیین تودیع و معارفه سرپرست دفتر صنایع معدنی وزارت صمت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 ساعت 17:052025-05-13اقتصادي

تاکید وزارت صمت بر منع واردات کالای خارجی دارای مشابه داخل


هیچ تغییری در سیاست قطعی این وزارتخانه در حمایت حداکثری از کالاهای تولید داخلی با انواع روش ها به وجود نیامده است.

- وزیر صمت گفت: هیچ تغییری در سیاست قطعی این وزارتخانه در حمایت حداکثری از کالاهای تولید داخلی با انواع روش ها به وجود نیامده است.

به گزارش از موضوع راهبردی تولید در سال های متمادی را سرمایه ای بی نظیر برای شکوفایی اقتصاد ایران و جامعه تولیدگران به خصوص صنعتگران دانست و گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت در دولت چهاردهم نیز بر تداوم و تقویت انواع سیاست ها و ابزارهای حمایت از تولید داخل تمرکز دارد.

بر اساس اعلام وزارت صمت، وی تصریح کرد: خوشبختانه یکی از مزایای ادغام وزارتخانه های بازرگانی و صنایع و معادن تجمیع شدن ابزارهای سیاستی حمایت از تولید داخل است و ما به موازات در اختیار گذاشتن تسهیلات برای تولید کنندگان، با استفاده از ابزارهای تنظیم گری همچون تخصیص ارز برای واردات و دسته بندی گروهی کالاها، نظارت بر ارتقای کیفیت محصولات تولید داخل و مبارزه با عرضه محصولات قاچاق در بازار، بر حداکثر حمایت از محصولات تولیدی داخل کشور تاکید داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه وجود قوانین شفاف برای حمایت از کالاهای تولید داخل، یکپارچگی بیشتر در این راستا ایجاد خواهد کرد، افزود: تلاش وزارت صمت استفاده حداکثری از ه


برچسب ها: تولید داخل - تولید - وزارت - وزارتخانه - حمایت از تولید - وزارت صنعت، معدن و تجارت - تولید داخلی
آخرین اخبار سرویس:

تاکید وزارت صمت بر منع واردات کالای خارجی دارای مشابه داخل

تاکید وزارت صمت بر منع واردات کالای خارجی دارای مشابه داخل