مطالب مرتبط:
قطع آب ادارات پرمصرف در غرب استان تهران
برق 138 بانک و اداره پرمصرف در مشهد قطع شد | بانک ها در صدر ادارات پرمصرف مشهد 
برق 138 بانک و اداره پرمصرف در مشهد قطع شد | بانک ها در صدر ادارات پرمصرف 
قطع برق شورای شهر تهران در روزی که قرار بود وزیر نیرو به صحن برود ! + فیلم
جدول قطع برق تهران و شهرستان های استان تهران امروز سه شنبه 23 اردیبهشت 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 ساعت 15:402025-05-13اقتصادي

قطع آب اداره های پرمصرف در غرب تهران


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، علی مرادی از اجرای طرح قطع موقت انشعابات آب دستگاه های پرمصرف با هدف تشویق ادارات به رعایت الگوی مصرف و کاهش 25 درصدی مصارف آب نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این منطقه خبر داد.

- به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، علی مرادی از اجرای طرح قطع موقت انشعابات آب دستگاه های پرمصرف با هدف تشویق ادارات به رعایت الگوی مصرف و کاهش 25 درصدی مصارف آب نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این منطقه خبر داد.

وی اظهار کرد: با توجه به کمبود منابع آبی و ضرورت صرفه جویی، ادارات و نهادهای عمومی باید الگوی مصرف بهینه را رعایت کنند و به عنوان نمونه ای برای جامعه عمل کنند و در این راستا، اداراتی که پس از دریافت سه اخطار کتبی همچنان الگوی مصرف را رعایت نکنند، به مدت 12 ساعت با قطع موقت آب مواجه خواهند شد.

این مسئول افزود: در روزهای اخیر، انشعاب آب چندین اداره در غرب استان تهران به دلیل بی توجهی به اخطارها و عدم کاهش مصرف، به صورت موقت قطع شده است که این اقدام نشان دهنده عزم جدی آبفای غرب تهران برای اجرای طرح و مدیریت منابع آبی است.

معاون آبفای غرب استان تهران با تأکید بر تداوم این طرح، از تمامی ادارات و سازمان ها خواست تا با همکاری و تعامل با شرکت آب و فاضلاب، در حفظ منابع آبی و مدیریت بهینه مصرف مشارکت کنند.


برچسب ها: الگوی مصرف - مصرف - ادارات - رعایت - انشعاب - علی مرادی - انشعابات
آخرین اخبار سرویس:

قطع آب اداره های پرمصرف در غرب تهران

قطع آب اداره های پرمصرف در غرب تهران