مطالب مرتبط:
افزایش مسمومیت با قارچ در کرمانشاه طی روزهای آینده/قارچ های سمی و غیرسمی کنار یکدیگر رشد می کنند
هشدار درباره افزایش مسمومیت با قارچ در کرمانشاه طی روزهای آینده
هشدار اورژانس درباره افزایش مسمومیت با قارچ در کرمانشاه طی روزهای آینده
فینال لیگ برتر بسکتبال؛ کار سخت شاهین طبع در قلعه عقاب ها پس از باخت مقابل شهرداری
سپاهان مقابل گل گهر سیرجان نیمه اول را باخت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 ساعت 09:302025-05-03پزشكي

مسمومیت 55 نفر با قارچ سمی در کرمانشاه؛ یک نفر جان باخت


رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مسمومیت 55 نفر بر اثر مصرف قارچ های سمی در استان خبر داد و گفت: - کرمانشاه- رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مسمومیت 55 نفر بر اثر مصرف قارچ های سمی در استان خبر داد و گفت: تاکنون یک مورد فوتی نیز گزارش شده است.

مسعود قلعه سفیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش موارد مسمومیت ناشی از مصرف قارچ های سمی در استان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان فروردین ماه 55 مورد مسمومیت با قارچ های غیرخوراکی در مراکز درمانی استان ثبت شده است.

وی افزود: این آمار مربوط به روز یکشنبه، 31 فروردین 1404 است و بر اساس داده های رسمی، از مجموع این افراد، 31 نفر مرد و 24 نفر زن بوده اند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی استان کرمانشاه ادامه داد: متأسفانه در میان موارد مسمومیت، یک نفر نیز به دلیل شدت عوارض ناشی از مصرف قارچ سمی، جان خود را از دست داده است.

وی با تأکید بر لزوم هوشیاری مردم در این زمینه گفت: هر ساله با آغاز فصل رویش قارچ های خودرو در مراتع و جنگل ها، برخی افراد بدون آگاهی علمی و تخصص لازم اقدام به جمع آوری و مصرف قارچ های وحشی می کنند که در مواردی منجر به مسمومیت شدید و حتی مرگ می شود.


برچسب ها: اورژانس پیش بیمارستانی - مسمومیت - کرمانشاه - دانشگاه علوم پزشکی - بیمارستانی - استان - مدیریت حوادث
آخرین اخبار سرویس:

مسمومیت 55 نفر با قارچ سمی در کرمانشاه؛ یک نفر جان باخت

مسمومیت 55 نفر با قارچ سمی در کرمانشاه؛ یک نفر جان باخت