مطالب مرتبط:
لوله انتقال آب خام نیروگاه نکا باهدف افزایش تولید برق تعویض شد
حجت الاسلام پورخاقان: کارگران و مهندسین نیروگاه نکا در مسیر جهاد اقتصادی گام برمی دارند
دغدغه بزرگ بازنشستگان مشخص شد
استقبال از نمایشگاه را خوب دیدم/ کتاب دغدغه اصلی یک کارگردان است +فیلم
مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان:بسیاری از دغدغه های فردوسی در جامعه امروز وجود دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 ساعت 06:452025-05-15سياسي

مازوت سوزی نیروگاه نکا دغدغه مردم است


رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: مسئله مازوت سوزی در نیروگاه شهید سلیمی و تاثیرات زیست محیطی آن بر منطقه، موضوع دسترسی مردم به دریا و آزادسازی برخی از اراضی ساحلی از مشکلات است.

- نکا - رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: مسئله مازوت سوزی در نیروگاه شهید سلیمی و تاثیرات زیست محیطی آن بر منطقه، موضوع دسترسی مردم به دریا و آزادسازی برخی از اراضی ساحلی از مشکلات است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام احمدرضا پورخاقان چهارشنبه شب در حاشیه جلسه شورای تأمین در دادگستری شهرستان نکا، ضمن گرامیداشت یاد شهدای این شهرستان، به سخنان اخیر رییس جمهور آمریکا در مورد خلیج فارس واکنش نشان داد و او را رییس جمهور بی سواد خطاب کرد.

حجت الاسلام پورخاقان با اشاره به اسناد تاریخی مربوط به 600 سال قبل از میلاد که نام خلیج فارس در آنها می درخشد، اظهار داشت: امروز این رییس جمهور بی سوادی که چشمش به چهار تا افراد دور و برش در کشورهای همسایه افتاده، می گوید من نگذاشتم ایران نام خلیج فارس را بگذارد و مصادره بکند.

او توهمی برای خودش درست کرده و واقعاً عجیب است.

رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور با اشاره به تأکیدات چند ساله مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی، از کم توجهی برخی مسئولان در این زمینه انتقاد کرد و گفت: اگر ما به تذکرات این مقام معظم ر


برچسب ها: سازمان قضایی نیروهای مسلح - رییس جمهور - نیروهای مسلح - حجت الاسلام - نیروگاه - رییس سازمان - رییس
آخرین اخبار سرویس:

مازوت سوزی نیروگاه نکا دغدغه مردم است

مازوت سوزی نیروگاه نکا دغدغه مردم است