مطالب مرتبط:
عدالت در مسکن؛ عزم جدی استاندار گلستان برای رفع تبعیض
دستور استاندار گلستان برای تکمیل پروژه های آبرسانی مراوه تپه
استاندار: 150 هکتار زمین برای ساخت مسکن در مازندران تامین شد
معاون استاندار: مجمع مشورتی بانوان در گلستان راه اندازی می شود
معاون استاندار یزد، پای درس معلم نشست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1404 ساعت 21:202025-04-13سياسي

استاندار گلستان: تبعیض در مجوزهای ساخت وساز باید پایان یابد


استاندار گلستان با انتقاد از نابرابری در روند صدور مجوزهای ساخت وساز در استان های مختلف، خواستار ایجاد عدالت سرزمینی شد و گفت: موانع پیش روی توسعه مسکن در گلستان باید برطرف شود.

- استاندار گلستان: تبعیض در مجوزهای ساخت وساز باید پایان یابد گرگان-استاندار گلستان با انتقاد از نابرابری در روند صدور مجوزهای ساخت وساز در استان های مختلف، خواستار ایجاد عدالت سرزمینی شد و گفت: موانع پیش روی توسعه مسکن در گلستان باید برطرف شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، علی اصغر طهماسبی در جلسه وبیناری شورای عالی مسکن که با حضور مسعود پزشکیان، رییس جمهور برگزار شد، با اشاره به سیاست های دولت چهاردهم گفت: ما با عزم راسخ پا به میدان گذاشته ایم تا ناممکن ها را ممکن کنیم و گره های مردم را بگشاییم.

هدف ما این است که مسیر توسعه کشور را هموار کرده و امید را به زندگی مردم بازگردانیم.

گلستان نباید قربانی تبعیض شود طهماسبی با گلایه از ناهماهنگی ها و تبعیض در صدور مجوزهای ساخت، ادامه داد: در استان های همجوار که زمین های مرغوب کشاورزی دارند، روند تغییر کاربری به سرعت انجام می شود، اما در گلستان برای صدور مجوزهای مشابه با موانع متعددی مواجه هستیم.

این تبعیض قابل پذیرش نیست و باید پایان یابد.


برچسب ها: استاندار گلستان - گلستان - ساخت وساز - استاندار - استان - در گلستان - ساخت
آخرین اخبار سرویس:

استاندار گلستان: تبعیض در مجوزهای ساخت وساز باید پایان یابد

استاندار گلستان: تبعیض در مجوزهای ساخت وساز باید پایان یابد