مطالب مرتبط:
وزیر خارجه آمریکا، اروپا را به فعال سازی مکانیزم ماشه ترغیب کرد
برای فعال سازی بازارچه ته لنجی همکاری های لازم صورت گیرد
طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه می آبد
وزیر کار: طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه می یابد
طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه می یابد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 فروردین 1404 ساعت 08:252025-04-19سياسي

فعال سازی تاکنون بیش از 5200 صندوق صدقه الکترونیکی در یزد


معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) یزد ضمن اعلام آغاز پویش «هر ایرانی، یک صندوق صدقه الکترونیکی» در این استان، عنوان کرد: - فعال سازی تاکنون بیش از 5200 صندوق صدقه الکترونیکی در یزد ایسنا/یزد معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) یزد ضمن اعلام آغاز پویش هر ایرانی، یک صندوق صدقه الکترونیکی در این استان، عنوان کرد: تاکنون بیش از پنج هزار و 200 نفر از مردم استان یزد اقدام به فعال سازی صندوق صدقه الکترونیکی برای خود کرده اند.

علی اکبر سلمانی در گفت وگو با ایسنا ضمن اشاره به اجرای پویش هر ایرانی، یک صندوق صدقه الکترونیکی ، گفت: این طرح با هدف ترویج فرهنگ خیر و احسان و گسترش سنت های حسنه اسلامی در سطح جامعه آغاز شده و فرصتی را برای هموطنان فراهم کرده است تا برای خود و اعضای خانواده شان صندوق صدقه الکترونیکی ایجاد کرده و به راحتی در امور خیرخواهانه مشارکت کنند.

وی با بیان این که اشاعه این فرهنگ از جمله اقدامات خداپسندانه و انسان دوستانه محسوب می شود، اظهار کرد: قطعاً ترویج این کار خیر بین دیگران، اشاعه دهندگان آن را نیز در ثواب و اجر این عمل خیر شریک خواهد ساخت.

سلمانی با اشاره به مزایای این صندوق ها، گفت: با استفاده از صندوق صدقه الکترونیکی، نیکوکاران می توانند کمک های خود را با نیت های مختل


برچسب ها: صدقه الکترونیکی - الکترونیکی - صندوق صدقه - صندوق - مشارکت های مردمی - کمیته امداد امام - صدقه
آخرین اخبار سرویس:

فعال سازی تاکنون بیش از 5200 صندوق صدقه الکترونیکی در یزد

فعال سازی تاکنون بیش از 5200 صندوق صدقه الکترونیکی در یزد