مطالب مرتبط:
حمایت حزب موتلفه از مردم مظلوم فلسطین
رییس کمیسیون آموزش مجلس : مهارت آموزی مورد حمایت جدی خانه ملت است
رییس کمیسیون آموزش: مهارت آموزی مورد حمایت جدی خانه ملت است
بقایی: دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط برگزار می شود
دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا دوباره در مسقط برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1404 ساعت 12:202025-04-15سياسي

حمایت حزب اتحاد ملت از مذاکرات «مسقط»


سخنگوی حزب اتحاد ملت با اعلام حمایت این تشکل سیاسی اصلاح طلب از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، با یادآوری تجربه های گذشته، به ویژه رفتارهای غیرقابل پیش بینی و بعضاً غیرمسئولانه دولت آمریکا و شخص رییس جمهوری این کشور بر ضرورت هوشیاری، - سخنگوی حزب اتحاد ملت با اعلام حمایت این تشکل سیاسی اصلاح طلب از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، با یادآوری تجربه های گذشته، به ویژه رفتارهای غیرقابل پیش بینی و بعضاً غیرمسئولانه دولت آمریکا و شخص رییس جمهوری این کشور بر ضرورت هوشیاری، دقت و محاسبه گری دقیق در این مسیر تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، فاطمه پهلوانی با اشاره به برگزاری جلسه دفتر سیاسی این تشکل سیاسی اصلاح طلب گفت: در این جلسه درباره ابعاد و پیچیدگی های بحران آب در کشور، و روند مذاکرات ایران و آمریکا بحث شد.

در ابتدای جلسه محمود حسینی رییس کمیسیون توسعه و مطالعات مناطق حزب، گزارشی از نشست مناقشه آبی حوزه زاینده رود و جستجوی راه حل ها ، ارائه داد.

وی افزود: بر اساس این گزارش، مناقشه زاینده رود و مشکلات مرتبط با ناترازی ها از توسعه نامتوازن و ناپایدار ناشی می شود که ریشه در سیاست گذاری غلط و اشتباهات مدیریتی چند دهه گذشته دارد و یکباره پدید نیامده است.


برچسب ها: ایران و آمریکا - حزب اتحاد ملت - آمریکا - مذاکرات - اصلاح طلب - اتحاد ملت - رییس جمهوری
آخرین اخبار سرویس:

حمایت حزب اتحاد ملت از مذاکرات «مسقط»

حمایت حزب اتحاد ملت از مذاکرات «مسقط»