مطالب مرتبط:
ایران تسلیم فشارهای غرب نمی شود | سعی کردند به گونه ای جلوه دهند که مقصر این شرایط جمهوری اسلامی است | فشار روی ایران نتیجه عکس دارد
انقلاب اسلامی چالشی بزرگ برای تمدن غرب است
رعایت حجاب و عفاف امنیت اخلاقی جامعه را افزایش می دهد
«حجاب» حافظ امنیت و عزت زن در جامعه؛ حیا و عفاف لازمه سلامت اجتماعی
سوال از وزیر اطلاعات درموردتابعییت فرزند آقای عارف در دستور کار کمیسیون امنیت ملی است/ ظریف احضار قضایی شد، نه توصیه ای/ دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نمی تواند قانون عفاف و حجاب را متوقف کند / رأی کامل به کابینه نتیجه بلاتکلیفی و بازی های درون مجلس بود + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 فروردین 1404 ساعت 23:102025-03-23سياسي

حجاب و عفاف سبب یکپارچگی فرهنگ اسلامی در برابر فرهنگ برهنگی غرب است


حجاب نه تنها مانع پیشرفت است، بلکه مایه ترقی و همچنین سبب یکپارچگی فرهنگ اسلامی در برابر فرهنگ برهنگی غرب است.

- قم- استاد حوزه علمیه قم گفت:حجاب نه تنها مانع پیشرفت است، بلکه مایه ترقی و همچنین سبب یکپارچگی فرهنگ اسلامی در برابر فرهنگ برهنگی غرب است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی بعدازظهر یکشنبه در سخنرانی پیش از آیین ترتیل خوانی قرآن کریم در ادامه تبیین آیات مربوط به پویش ملی زندگی با آیه ها با اشاره به آیه 59 سوره احزاب گفت: در کنار تقویت بنیه های دفاعی در جامعه اسلامی، بنیان های فرهنگی و عقیدتی نیز باید تقویت شود تا تهاجم های فرهنگی دشمن بر ساختار دینی خدشه وارد نکند.

وی با اشاره به تلاش دشمنان برای از بین بردن نقص مادران در خانواده گفت: قرآن کریم بر موضوع رعایت حیا در تعاملات اجتماعی تاکید دارد.

استاد حوزه علمیه قم افزود: قرآن کریم تصریح دارد که شیطان از طریق بی حیایی و برهنگی می خواهد انسان ها را منحرف کند.

وی با اشاره به کلامی از امیرالمومنین علی علیه السلام در خصوص حیا گفت: حضرت می فرماید هر کسی حیایش کمتر شود، گناهانش زیاد می شود که در این صورت قلبش می میرد و جهنم پیش روی او خواهد بود.


برچسب ها: فرهنگ - فرهنگ اسلامی - آیین ترتیل خوانی قرآن کریم - یکپارچگی - اسلامی - حجت الاسلام والمسلمین - استاد حوزه
آخرین اخبار سرویس:

حجاب و عفاف سبب یکپارچگی فرهنگ اسلامی در برابر فرهنگ برهنگی غرب است

حجاب و عفاف سبب یکپارچگی فرهنگ اسلامی در برابر فرهنگ برهنگی غرب است