مطالب مرتبط:
برنامه 5 ساله در حوزه علوم زمین تدوین می شود/ بروز تنش آبی طی 15 سال آینده در صورت نداشتن مدیریت صحیح و علمی
چالش های اداری در شهرستان ری؛ نبود شایسته سالاری و ضعف زیرساخت ها در صدر مشکلات
فرماندار ویژه شهرستان نیشابور: 10 چاه کشاورزی نیشابور به نیروگاه خورشیدی مجهز شدند
فصل فاجعه بار استقلال؛آبی ها در آستانه سقوط به لیگ دسته اول
تعمیرات سالانه 80 درصد از نیروگاه های برق آبی به پایان رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 فروردین 1404 ساعت 10:002025-04-10سياسي

فرماندار بم: با مدیریت اصولی، چالش های آبی شهرستان را پشت سر می گذاریم


فرماندار بم با بیان اینکه کیفیت آب سد نساء با آب سد کرج برابری می کند، گفت: با برنامه ریزی صحیح و مدیریت مصرف، می توان این منبع را به صورت دائم جایگزین منابع فعلی کرد.

- فرماندار بم: با مدیریت اصولی، چالش های آبی شهرستان را پشت سر می گذاریم ایسنا/کرمان فرماندار بم با بیان اینکه کیفیت آب سد نساء با آب سد کرج برابری می کند، گفت: با برنامه ریزی صحیح و مدیریت مصرف، می توان این منبع را به صورت دائم جایگزین منابع فعلی کرد.

وحدت عیدی امروز 21 فروردین در مراسم تکریم و معارفه رییس آب و فاضلاب شهرستان بم با اشاره به مشکلات و تنش های آبی موجود در روستاهای این شهرستان، ابراز امیدواری کرد با حضور رییس جدید آبفا این مسائل رفع شده و وضعیت آب شرب شهر بم و بروات نیز بهبود یابد.

وی همچنین بر لزوم تکمیل پروژه انتقال آب سد نساء به بم و تعیین تکلیف تصفیه خانه مسیر تاکید کرد و خواستار بهره برداری کامل از این نعمت الهی شد.

فرماندار بم با بیان اینکه کیفیت آب سد نساء با آب سد کرج برابری می کند، گفت: با برنامه ریزی صحیح و مدیریت مصرف، می توان این منبع را به صورت دائم جایگزین منابع فعلی کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، بر لزوم صرفه جویی در مصرف آب و برخورد قانونی با متخلفانی که از آب شرب برای مصارف غیرمجاز استفاده می کنند، تاکید کرد.


برچسب ها: فرماندار بم - فرماندار - برنامه ریزی صحیح - شهرستان - مدیریت - آب سد - برنامه ریزی
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار بم: با مدیریت اصولی، چالش های آبی شهرستان را پشت سر می گذاریم

فرماندار بم: با مدیریت اصولی، چالش های آبی شهرستان را پشت سر می گذاریم