مطالب مرتبط:
15 درصد از قیمت نهایی کالای صادراتی صرف حمل بار می شود
15 درصد از قیمت نهایی کالای صادراتی صرف حمل بار می شود
قیمت سیب و پرتقال هم نجومی شد/ کارگر: گوجه سبز در این تاریخ 100 درصد ارزان می شود
رسولی: بیش از 22 میلیون نفر در نوروز از حمل و نقل عمومی استفاده کردند که 18.3 درصد رشد داشته است
هزینه تمام شده بار صادراتی 15درصد قیمت تمام شده کالا است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1404 ساعت 15:162025-04-15اقتصادي

15 درصد از قیمت نهایی کالای صادراتی صرف حمل بار می شود


 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدعلی امامی مدیرکل دفتر پشتیبانی و آماده سازی تجاری سازمان توسعه تجارت امروز (سه شنبه، 26 فروردین) در نشست خبری ششمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل، -  به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدعلی امامی مدیرکل دفتر پشتیبانی و آماده سازی تجاری سازمان توسعه تجارت امروز (سه شنبه، 26 فروردین) در نشست خبری ششمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل، لجستیک و صنایع وابسته با بیان اینکه وضعیت لجستیک در کشور مطلوب نیست، اظهار کرد: ایران در شاخص جهانی عملکرد لجستیک در رتبه 123 قرار دارد.

وی با اشاره به بالا بودن هزینه های حمل ونقل افزود: هزینه تمام شده حمل بار صادراتی در ایران معادل 15 درصد از قیمت نهایی کالا است، در حالی که این رقم در سطح جهانی حدود 7 تا 8 درصد است.

همچنین زمان حمل بار به کشور های مختلف تقریباً دو برابر میانگین جهانی بوده و هزینه حمل نیز بیش از 1.

5 برابر میانگین جهانی است؛ بنابراین به طور کلی وضعیت صادرات و واردات کشور در حوزه لجستیک قابل قبول نیست.

امامی بر اهمیت برگزاری رویداد های تخصصی در بهبود وضعیت این حوزه تأکید کرد و گفت: یکی از راهکار های ارتقای وضعیت لجستیک کشور، برگزاری نمایشگاه ها و همایش های تخصصی است تا از این طریق شرایط و زیرساخت های این حوزه بهبود یابد.


برچسب ها: نمایشگاه بین المللی - سازمان توسعه تجارت - حمل ونقل - حمل بار - بین المللی - آماده سازی - نشست خبری
آخرین اخبار سرویس:

15 درصد از قیمت نهایی کالای صادراتی صرف حمل بار می شود

15 درصد از قیمت نهایی کالای صادراتی صرف حمل بار می شود