مطالب مرتبط:
اردوغان اپوزیسیون را به بی مسئولیتی و تحریک مردم متهم کرد
اردوغان معترضان به بازداشت شهردار استانبول را به «گرایش به سمت خشونت» متهم کرد
رهبر اپوزیسیون اصلی ترکیه: قبول کن آقای طیب، نمی توانی صدای مردم را سرکوب کنی
سخنرانی تند همسر امام اوغلو علیه اردوغان
شعله ور شدن بحران سیاسی در ترکیه؛ اردوغان زیر تیغ دموکراسی دوام می آورد؟ / مخالفان اردوغان به دنبال چه هستند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 فروردین 1404 ساعت 21:152025-03-24بين الملل

اردوغان اپوزیسیون را به بی مسئولیتی و تحریک مردم متهم کرد


اردوغان حزب جمهوری خلق را مسئول خسارات مالی و مادی اخیر دانست و این حزب را به بی مسئولیتی، تحریک مردم و عدم پاسخگویی به اتهامات فساد متهم کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه، پس از جلسه کابینه روز دوشنبه گفت که حزب مخالف اصلی حزب جمهوری خلق مسئول خسارات مالی و مادی چند روز گذشته است.

اردوغان افزود که  انتخابات مقدماتی حزب جمهوری خلق بار دیگر ثابت کرد که درک این حزب از دموکراسی فراتر از نمایش رای گیری علنی و شمارش مخفی نرفته است.

 او اظهار داشت که حزب جمهوری خلق بزرگترین حزب مخالف ترکیه، اعصاب مردم ترکیه را تحت فشار قرار می دهد و آنها را تحریک می کند.

اردوغان گفت: به جای پاسخگویی به اتهامات فساد، سرقت، سوء استفاده از قدرت و رشوه، پنج روز را صرف صدور زننده ترین و غیرمنطقی ترین اظهارات در تاریخ سیاسی ما کردند.

رییس جمهور ترکیه اعلام کرد که مسئولان  حزب جمهوری خلق  از جمله خود رییس حزب، نمونه ای تاسف بار از بی خبری و عدم مسئولیت پذیری ارائه دادند.

اردوغان از حزب جمهوری خلق خواست که با دامن زدن به فتنه ها و تحریکات، مزاحمت برای شهروندان را متوقف کند و گفت: اگر شجاعت دارید، در مورد فساد، سرقت ها و رشوه هایی که دریافت کرده اید پاسخگو باشید.


برچسب ها: اردوغان - جمهور - جمهوری - پاسخگویی - باشگاه خبرنگاران - ترکیه - اتهامات
آخرین اخبار سرویس:

اردوغان اپوزیسیون را به بی مسئولیتی و تحریک مردم متهم کرد

اردوغان اپوزیسیون را به بی مسئولیتی و تحریک مردم متهم کرد