مطالب مرتبط:
«جاده های ناتمام داستانی» منتشر شد
مومنی: مردم به مجموعه پارلمان ها، ارگان و قوا نمره می دهند/وفاق صرفا سیاسی نیست
کتاب جاده های ناتمام داستانی منتشر شد
استاد علیرضا ذکاوتی نویسنده همدانی درگذشت
مجموعه انتظامی عامل نظم و امنیت در جامعه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 فروردین 1404 ساعت 10:352025-04-10فرهنگي

چاپ دوم مجموعه داستانی از یک نویسنده پاکستانی


مجموعه داستان «زن گفت، مرد گفت» اثر حنیف قریشی، نویسنده پاکستانی ـ انگلیسی برای دومین مرتبه تجدید چاپ شد.

- مجموعه داستان زن گفت، مرد گفت اثر حنیف قریشی، نویسنده پاکستانی ـ انگلیسی برای دومین مرتبه تجدید چاپ شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مجموعه داستان زن گفت، مرد گفت نوشته حنیف قریشی با انتخاب و ترجمه پژمان طهرانیان جدیدترین مجموعه ای است که از این نویسنده پاکستانی-انگلیسی در نشر افق منتشر شده، به چاپ.

دوم رسید.

ازآنجایی که قریشی، در کنار رمان و داستان، نمایشنامه و فیلمنامه هم می نویسد، اکثر داستان هایش با دیالوگ پیش می روند و با فضاسازی، روان شناسیِ شخصیت ها و پرداختن به جزییاتِ حتی به ظاهر کم اهمیتِ روابط افراد، خواننده را به سرعت وارد جریان اصلی داستان می کند.

در انتهای کتاب، مطالبی به قلم نویسنده آمده اند که به تجربیات و مکاشفاتش در عالم نویسندگی و نشر پرداخته است؛ روایت های شخصیِ جذابی که در خواندنی بودن دستِ کمی از داستان های کتاب ندارند و در کنار آن ها ترسیم کننده تصویری کامل تر از این نویسنده مهم معاصرمان اند.

حنیف قریشی در ژانویه سال 2023 در شهر رُم زمین خورد و در اثر ضایعه ای نخاعی بخشی از مهارت های حرکتی خود را از دست داد.


برچسب ها: مجموعه داستان - داستان - نویسنده - پاکستانی - انگلیسی - قریشی - تجدید چاپ
آخرین اخبار سرویس:

چاپ دوم مجموعه داستانی از یک نویسنده پاکستانی

چاپ دوم مجموعه داستانی از یک نویسنده پاکستانی