مطالب مرتبط:
پُرشدگی سدهای کشور به 50 درصد رسید
پُرشدگی سدهای کشور به 50 درصد رسید
پُرشدگی سدهای کشور به 50 درصد رسید
خراسان شمالی در صدر استان های کشور با رشد اقتصادی خیره کننده 13.9 درصد
میزان مشاغل غیررسمی کشور به 56 درصد رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1404 ساعت 16:152025-04-13اقتصادي

پُرشدگی سد های کشور به 50 درصد رسید


 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بررسی وضعیت سدهای کشور در آستانه ورود به روزهای گرم ترسال و افزایش نیازهای آبی بیانگر آن است که هنوز باید مدیریت مصرف آب اولویت همه بوده و از مصرف بی رویه آب پرهیز کرد.

- بر اساس تازه ترین آماری که از سوی شرکت مدیریت منابع آب ایران درج شده، از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر1403) تا 23 فروردین ماه درصد پرشدگی سدها به 50 درصد رسیده است که نشان می دهد هنوز نیمی از ظرفیت سدها خالی از آب است.

کاهش 35 درصدی آب ورودی به سدها گرچه درصد پرشدگی سدها اندکی رشد را نشان داده است اما میزان آب ورودی به سدها نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش 35 درصدی دارد.

بر این اساس از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر1403) تا 23 فروردین ماه، 15 میلیارد و 60 میلیون متر مکعب آب وارد سدها شده است که در هم سنجی با پارسال (23 میلیارد و 320 میلیون متر مکعب) کاهش دارد.

کاهش 16 درصدی حجم آب موجود در سدها همچنین حجم آب موجود در سدها از ابتدای سال آبی جاری تا 23 مهرماه کاهش یافته است.

حجم آب موجود در سدهای مهم و بزرگ کشور از ابتدای سال آبی جاری تا 23 فروردین ماه 25 میلیارد و 870 میلیون متر مکعب است، این در حالی است که در بازه زمانی مشابه سال گذشته این میزان 30 میلیارد و 760 میلیون متر مکعب بوده است.


برچسب ها: سدها - درصد - شرکت مدیریت منابع آب ایران - مدیریت منابع آب ایران - کاهش - فروردین - مدیریت منابع آب
آخرین اخبار سرویس:

پُرشدگی سد های کشور به 50 درصد رسید

پُرشدگی سد های کشور به 50 درصد رسید