مطالب مرتبط:
7 خوراکی معجزه آسا برای افزایش تمرکز ذهنی در طول رو
شهاب سنگ میلیارد دلاری که رحمت پیدا کرد نقی انداخت دور جوونه زده به بزرگای قله شده
پیش بینی وضعیت هوا| وقوع باران های سیل آسا در برخی مناطق کشور| هشدار نارنجی به این 8 استان
تصاویر؛ از شیر خفته تا مار غول پیکر: حیوانات زیر دستگاه سی تی اسکن
هواشناسی 1404/1/25؛ هشدار بارش های سیل آسا در 11 استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 فروردین 1404 ساعت 11:452025-04-14اجتماعي

هخامنشی ها سنگ های غول آسا را چگونه جابه جا می کردند؟


کشف سه معدن که به گمان باستان شناسان، محل تامین سنگ های کاخ داریوش بزرگ در شوش بوده، با توجه به فاصله 150 کیلومتری این معادن تا آن شهر باستانی، - هخامنشی ها سنگ های غول آسا را چگونه جابه جا می کردند؟ کشف سه معدن که به گمان باستان شناسان، محل تامین سنگ های کاخ داریوش بزرگ در شوش بوده، با توجه به فاصله 150 کیلومتری این معادن تا آن شهر باستانی، این پرسش را مطرح می کند که سنگ های عظیم الجثه که در کاخ ها و سازه های هخامنشی به کار رفته، چگونه جابه جا می شد؟ به گزارش ایسنا، باستان شناسان جمعه گذشته (22 فروردین ماه 1404) از شناسایی سه معدن در دامنه کبیرکوه در زاگرس در منطقه آبادانان استان ایلام خبر دادند.

تشخیص اولیه آنها بر این است که این معادن احتمالا محل تأمین سنگ های کاخ آپادانا در شهر باستانی شوش باشند.

فاصله این معادن تا شوش، حدود 150 کیلومترِ ناهموار است و این پرسش را مطرح می کند که حدود دو هزار سال پیش، این سنگ ها چگونه تا شوش منتقل شده اند؟ رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی گفته که شواهدی وجود دارد که نشان می دهد این سنگ ها متعلق به دوره هخامنشی هستند.

برای ما به عنوان متولیان میراث فرهنگی، موضوع تا حدی اثبات شده، اما در باستان شناسی چیزی صد درصد نیست تا زمانی که کاوش های علمی انجام شود، بنابراین آزمایش ها و پژوهش ها در این باره درحال انج


برچسب ها: باستان شناسان - باستان - استان - باستانی - هخامنشی - معادن - فاصله
آخرین اخبار سرویس:

هخامنشی ها سنگ های غول آسا را چگونه جابه جا می کردند؟

هخامنشی ها سنگ های غول آسا را چگونه جابه جا می کردند؟